window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Domeniul Conacul dintre Vii, un Boutique-Hotel de referinta

Trendul boutique-hotel este in continua crestere si in Romania, multe hoteluri mici de pe piata adoptand diverse caracteristici pentru a se incadra in aceasta clasa.

Domeniul Conacul dintre Vii, fiind gazda calatorului de pretutindeni, creeza o definitie proprie la capitolul boutique-hotel, definitie la care s-a ajuns prin simpla trecere a timpului si prin relatia creata cu oaspetii: un hotel ce creeaza pentru oaspetii sai un cadru special, facandu-i sa simta cu adevarat clipele de relaxare si determinandu-i sa se reintoarca, cat si sa povesteasca cunoscutilor momentele petrecute la Conac.

Domeniul Conacul dintre Vii este situat la numai 50 de minute de Bucuresti, dezvoltat intr-un fost conac boieresc refacut conform standardelor actuale; asigura un program bogat de activitati dedicate intregului an. Conacul dintre Vii dispune de crama, restaurant spatios, piscina si nu in ultimul rand peste 60 de locuri de cazare.

Paleta de activitati si servicii a fost imbogatita de-a lungul timpului prin lectii de cooking, degustari de vinuri si diverse jocuri. Toate acestea cat si recomandarile noastre pot fi descoperite saptamanal accesand www.povestiridelaconac.blogspot.com sau urmarind evenimentele de sezon pe www.conaculdintrevii.ro

Raluca Marinescu
Tel:0722 216 870
contact@conaculdintrevii.ro
http://www.conaculdintrevii.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top