DONA lansează campania “Sănătatea din plante”

  • DONA lansează campania “Sănătatea din plante”

DONA lansează campania “Sănătatea din plante”

În perioada aprilie – septembrie 2016, rețeaua de farmacii DONA derulează campania „Sănătatea din plante, dedicată persoanelor care suferă de afecțiuni cronice. Pacienții care își achiziționează tratamentul din farmaciile DONA participante, în baza rețetelor compensate sau gratuite prescrise pentru o arie variată de afecțiuni, vor primi cadou ceaiuri terapeutice, adaptate în funcție de nevoile lor medicale. Campania se va desfăşura în Farmaciile DONA din  oraşele: Bucureşti, Cluj, Ploiești și Tecuci.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

„Efectele terapeutice ale consumului de ceaiuri au fost demonstrate prin numeroase studii de-a lungul timpului. Pornind de la această premisă, dar și din dorința de a îmbunătăți starea de sănătate a pacienților noștri cu boli cronice, am inițiat campania „Sănătatea din plante, în cadrul căreia farmaciștii DONA le vor recomanda și oferi cadou, pacienților cu prescripții compensate sau gratuite, ceaiul potrivit, cu beneficii demonstrate pentru afecțiunea de care suferă. Ceaiurile nu suplinesc tratamentul indicat de cadrul medical avizat, dar au acțiune adjuvantă care le recomandă a fi consumate complementar medicației prescrise. În acest mod, sperăm să contribuim mai mult la limitarea agravării simptomelor și apariției complicațiilor pacienților DONA”, au declarat reprezentanții DONA.

La nivel global, tendința consumului de ceai este în creștere, fiind considerată cea mai sănătoasă băutură după apă. Proprietățile terapeutice ale ceaiului sunt multiple: stimulează și revitalizează funcțiile organismului; asigură o bună hidratare a organismului; ajută la scăderea greutății corporale; diminuează riscul dezvoltării sindromului metabolic, iar conținutul de antioxidanți contribuie la reducerea efectelor radicalilor liberi.

Regulamentul complet de desfăşurare a campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi consultat în farmaciile DONA din orașele participante.

 

Despre DONA

DONA este una dintre cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi aproximativ 275 de farmacii, având acoperire națională.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2016-04-12T13:13:40+03:0012 aprilie 2016|Categories: COMUNICATE DE PRESA, diverse, sanatate, social|Tags: , , , |
Go to Top