DONA prețuiește sănătatea clujenilor

  • DONA prețuiește sănătatea clujenilor

DONA prețuiește sănătatea clujenilor

În perioada aprilie – octombrie 2016, în rețeaua de farmacii DONA din Cluj-Napoca se desfășoară programul „Prețuim sănătatea clujenilor”, adresat persoanelor cu afecțiuni cronice care își procură tratamentul prescris de medicul curant, în baza prescripției medicale compensate.

„Ne-am propus să înțelegem cât mai bine dificultățile cu care se confruntă pacienții și să îi ajutăm să își mențină sau să își îmbunătățească starea de sănătate și calitatea vieții. Dincolo de accesul la tratament, pacienții – în special cei cu afecțiuni cronice – sunt interesați de remedii complementare și sfaturi pentru adaptarea stilului lor de viață, își doresc cât mai mult confort și, nu în ultimul rând, caută să reducă efortul financiar lunar destinat produselor și serviciilor medicale. Înțelegând toate aceste aspecte, venim în întâmpinarea clujenilor cu o serie de acțiuni care să îi ajute în gestionarea acestor dificultăți. Farmaciștii noștri îi așteaptă întotdeauna pregătiți cu sfaturi utile”, a declarat Alexandru Popa, Directorul Regional.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Persoanele cu afecțiuni cardiovasculare care își ridică tratamentul prescris pe rețete compensate, din farmaciile DONA vor primi, în funcție de preferințele lor, ceaiuri cu proprietăți terapeutice sau suplimente alimentare. Acțiunea se desfășoară până în luna octombrie, în farmaciile DONA din Cluj-Napoca, cu excepția celei situate pe strada Ion Creangă numărul 2D.

Pentru a reduce timpul de așteptare, DONA a implementat un program de calcul rapid al rețetei. Astfel, în doar două minute pacienții pot afla valoarea de plată, fără să fie condiționați în vreun fel. Acest serviciu este disponibil în trei farmacii din oraș, situate în:

  • Strada Padin, numărul 20 – 22, complex Flora
  • Piaţa Mihai Viteazu, numărul 17
  • Strada Ion Meşter, numărul 5, scara 3

De asemenea, atenția a fost îndreptată și spre efortul financiar pe care pacienții cu boli cronice îl fac periodic, pentru a-și asigura tratamentul. Astfel, DONA vine în sprijinul lor cu bonuri valorice de 10 lei care pot fi utilizate ca reducere la coplată la ridicarea rețetei compensate. Acestea sunt valabile în toate farmaciile DONA din Cluj-Napoca, până la sfârșitul anului.

Regulamentul complet de desfăşurare a campaniei poate fi consultat în farmaciile DONA din Cluj-Napoca și pe www.farmaciiledona.ro .

 

 

Despre DONA

DONA este una dintre cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi mai mult de 2 milioane de pacienţi lunar. Compania are peste 2300 de angajaţi şi 281 de farmacii în toate județele țării.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!