window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

DONIS (www.donis.ro) este unic distribuitor autorizat in Romania al produselor renumitelor companii germane: MEYRA-ORTOPEDIA (producator de fotolii rulante cu antrenare manuala si electrica, dispozitive pentru recuperare lifturi, rampe etc.), RUSSKA (produse pentru ingrijire la domiciliu si in institutii specializate, hranirea, medicatia si igiena pacientului, articole de recuperare) si BOCK (paturi electrice, saltele antiescara).

Accesul este permis pe baza de invitatie de specialist sau bilet de intrare. Puteti obtine gratuit invitatii de specialist completand formularul de la adresa www.invitatii-romexpo.ro

Program: 10:00 – 18:00 miercuri – vineri; 10:00 – 16:00 sambata.

DONIS va asteapta la a XX-a editie ROMMEDICA, in perioada 26-29.05.2010, la Targul International Bucuresti – ROMEXPO, pavilionul 1 (central), nivelul 0.00 (parter), stand B06b (axa principala).

Program de vizitare:
10:00 – 18:00 miercuri – vineri;
10:00 – 16:00 sambata.

Accesul este permis pe baza de invitatie de specialist sau bilet de intrare. Puteti obtine gratuit invitatii de specialist completand formularul de la adresa www.invitatii-romexpo.ro

Pentru o mai usoara orientare si localizarea rapida a standului DONIS, puteti sa accesati harta expozitiei (www.rommedica.ro) sau sa-i contactati pe reprezentantii companiei: 0723.278.727, 0743.045.597 (d-na Sidonia Barbu) sau 0741.033.530 (d-ra Ibi Fabian).

Multe dintre produse au preturi promotionale:
– glucometru ACCU-CHEK ACTIVE de ultima generatie – gratuit pentru fiecare 2 seturi de teste / bandelete cumparate,
– aparat masaj infrarosu Bremed – Infrared Body Massager BD7400 (stimuleaza circulatia sangelui),
– aparat masaj cu vacuum anticelulita Bremed – Dermo Vacuum Massager BD7300,
– cantar digital de persoane Bremed – Digital Body Fat & Water & Muscle Scale BD7730 (determina greutatea corporala, proportia de grasime si de apa si masa musculara),
– umidificator cu ultrasunete cu jet turnant de vapori – Bremed – Rotatable Ultrasonic Humidifier BD7660 (jetul se roteste 360 pentru o mai buna dispersie a vaporilor),
– pompa pentru san (laptele ajunge de la sanul mamei direct in biberon),
– stimulator pentru respiratie – Russka,
– perna pentru mama si copil – Russka (benefica prenatal, in timpul sarcinii, al alaptarii si postnatal),
– perna de sprijin pentru vene,
– ciorapi compresivi,
– articole antiescara (saltea, perna, colac).

In plus, cu talonul care poate fi descarcat de la
www.magisterclub.ro, clientii DONIS vor primi 5% reducere din valoarea unei tranzactii, indiferent de cuantum. Mai multe detalii despre desfasurarea acestei actiuni – la 0268410438 sau in magazinul DONIS din Brasov, Piata George Enescu nr. 11 (intrare din strada Michael Weiss).

***

Fondata in 1992, DONIS SRL a avut mai intai in vedere comercializarea produselor destinate alinarii suferintei bolnavilor si ingrijirii acestora. In fiecare an, compania s-a dezvoltat venind in intampinarea clientilor, oferindu-le in plus aparatura si instrumentar medical, consumabile, mobilier pentru dotari cabinete medicale, dezinfectanti, aparate SALIN pentru purificarea aerului din incaperi, articole ortopedice, inclusiv incaltaminte ortopedica, imbracaminte si incaltaminte de protectie pentru personalul medical.

Acum, DONIS este unic distribuitor autorizat in Romania al produselor renumitelor companii germane: MEYRA-ORTOPEDIA (producator de fotolii rulante cu antrenare manuala si electrica, dispozitive pentru recuperare, lifturi, rampe etc.), RUSSKA (produse pentru ingrijire la domiciliu si in institutii specializate, hranirea, medicatia si igiena pacientului, articole de recuperare) si BOCK (paturi electrice, saltele antiescara).

De asemenea, DONIS comercializeaza produse BEURER (perne electrice, cantare, termometre electrice), FAZZINI, RIESTRER, KAWE, ABN (tensiometre, stetoscoape, taliometre, oto-oftalmoscoape, lanterne pentru examinare / consultatie), ROCHE (glucometre si consumabile), OMRON (tensiometre, termometre, aparate aerosoli, TENS), SCUDOTEX, MAXIS si SIGVARIS (ciorapi compresivi pentru prevenirea si terapia varicelor), THUASNE (orteze de glezna, orteze de genunchi, orteze de mana, gulere cervicale si dispozitive de mers) RUSCH, ROMED (sonde urinare, catetere externe ”uricon”, saci pentru colectarea urinei) SOHNGEN (truse de prim-ajutor, genti, targi, atele, bandaje). Personalul calificat vine in sprijinul clientilor, oferind gratuit consultanta de specialitate.

In calitate de furnizor acreditat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, DONIS elibereaza dispozitive medicale compensate prin CAS.

Marketing & PR
Magister Business Club SRL
0040268473087
marketing@magisterclub.ro
http://www.magisterclub.ro/

2014-01-29T14:39:13+02:0027 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top