Dove rasplateste „Ingrijirea intensa a parului tau”!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Dove rasplateste „Ingrijirea intensa a parului tau”!

 Aplicatia Dove 'Ingrijire intensa pentru parul tau'Dove a lansat o provocare fanelor Dove pe pagina de Facebook prin intermediul aplicatiei „Ingrijirea intensa a parului tau”. Astfel, aproximativ 6700 de femei si-au identificat micile slabiciuni din rutina zilnica de ingrijire a parului. In perioada 10 iunie – 11 iulie 2013, aplicatia a beneficiat de un mix de promovare prin intermediul unui tab dedicat pe pagina de Facebook Dove, Facebook Ads si comunicare online.

Cu ocazia relansarii gamei pentru par degradat Dove Intense Repair – Dove si-a intrebat fanii de pe pagina de Facebook, prin intermediul unui quiz despre ritualul zilnic de ingrijire a parului. Spalarea, uscarea, indreptarea, colorarea sau chiar perierea duc la pierderea cheratinei, proteina vitala care formeaza scutul natural de protectie al firului de par, iar acest proces a fost usor de inteles cu ajutorul aplicatiei „Ingrijirea intensa a parului tau”.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Dove a pus la dispozitia participantelor 10 premii speciale,  prin tragere la sorti: 4 experiente de rasfat Dove alaturi de specialisti in ingrijirea parului la Vila 23 Snagov si 6 game complete Dove Intense Repair (sampon, balsam, balsam-tratament si masca).

Echipele care au contribuit la dezvoltarea si promovarea aplicatiei Dove “Ingrijirea intensa a parului tau” sunt   formate din: Ruxandra Ionescu (Jr. Brand Manager) din partea Unilever; Gabriel Gavrilescu (Client Service Director), Talida Cristea (Senior Account Manager), Andrei Bilan (Head of Design), Sebastian Popa (Senior Developer) si Ioana Zvac (Web Copywriter) din partea Kubis Interactive; Maria Bucur (Account Director) din partea Mindshare; Cristina Grijincu (Account Executive), Andra Gherasim (Senior Account Executive) din partea IMAGE PR.

*Sampon si balsam-tratament Intense Repair vs. sampon obisnuit

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top