window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Dove relanseaza www.dove.ro

  • Dove relanseaza www.dove.ro

Dove relanseaza www.dove.roDove relanseaza site-ul www.dove.ro pentru a oferi consumatoarelor fidele o platforma integrata cu informatii complete despre ritualul zilnic de ingrijire in 5 pasi.

Dove incurajeaza femeile sa fie increzatoare, sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite, ce le vor ghida spre descoperirea frumusetii lor adevarate. Noul site Dove pune la dispozitie consumatoarelor Dove toate informatiile necesare despre frumusete si ingrijire, intr-o structura usor accesibila.

www.dove.ro are un design modern, atractiv si interactiv si o interfata prietenoasa ce aduce in prim plan intregul portofoliu de produse Dove, trucuri si recomandari pentru o ingrijire eficienta si reitereaza misiunea Dove. Acestea sunt de altfel si cele trei sectiuni principale ale site-ului in cadrul carora sunt grupate toate informatiile.

La rubrica „Produse”, Dove pune la dispozitie o prezentare integrata a produselor Dove si dezvaluie beneficiile acestora astfel incat fiecare consumatoare sa poata urma zilnic ritualul Dove in 5 pasi.

Mai mult, la capitolul „Trucuri si recomandari” Dove ofera o serie de sfaturi despre ingrijirea pielii si a parului in functie de nevoile specifice fiecarei femei.

”Misiunea noastra” include detalii despre povestea brandului Dove in Romania, promisiunea Dove si concluziile unui studiu recent privind perceptia romancelor despre frumusete.

In plus, Dove invita vizitatoarele noului website dove.ro sa trimita comentarii sau sugestii pe pagina de Facebook a brandului (https://www.facebook.com/dove).

 

Pentru mai multe detalii, contactati IMAGE PR:

andra.gherasim@imagepr.ro; 0740.206.489

2012-09-12T12:35:07+03:0012 septembrie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top