034158 Dr.Oetker a desemnat câștigătorul marelui premiu al Campaniei „Iarna asta, Moșul stă mai mult”, un autoturism Volkswagen TiguanCampania Dr.Oetker „Iarna asta, Moșul stă mai mult”, desfășurată în perioada 15 octombrie 2012 – 31 ianuarie 2013, și-a desemnat câștigătorul marelui premiu dintre sute de mii de participanți.

Norocoasa câștigătoare a concursului, pe nume Gabriela Stancă (42 ani) din Constanța, a primit vestea câștigării unui autoturism Volkswagen Tiguan cu doar câteva zile înaintea zilei sale de naștere. Aceasta s-a înscris în concurs cumpărând ingrediente pentru prăjituri de la Dr.Oetker și trimițând numărul bonului fiscal prin sms la 1860.

Câștigătoarea a declarat că este un client fidel brandului Dr.Oetker de foarte mult timp, folosind zilnic ingrediente pentru prăjituri de la Dr.Oetker în deserturi diverse, pe care le oferă în special familiei.

„A fost o surpriză extraordinară, mai ales că era aniversarea mea. Folosesc majoritatea produselor Dr.Oetker, sunt foarte bune: cacao, esențe, zahăr vanilinat, le-am încercat pe toate. Nepoțelele mele adoră decorațiunile și acele creioane de decorat de la Dr.Oetker. Mulțumesc foarte mult, a fost o bucurie, sincer!”, spune doamna Stancă.

Participanții din cadrul promoției Dr.Oetker au putut câștiga trei excursii în Bucovina, dar și multe alte premii zilnice: mixere de mână, aparate de fotografiat și seturi de enciclopedii.

Dr.Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le ingrediente pentru cele mai delicioase prăjituri, precum şi produse ce oferă experienţa unui gust special.