window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Luni, 5 iulie, la sediul EXEC-EDU din Bucuresti, prof. dr. Lavinia Rasca a anuntat incheierea unui parteneriat intre EXEC-EDU compania de formare continua a scolii de afaceri ASEBUSS si Dragos Bucurenci pentru livrarea cursului Process Communication Model. Anuntul a fost facut in cadrul editiei de vara a Clubului de resurse umane organizat periodic de EXEC-EDU pentru managerii de resurse umane si absolventii sai.

Dragos a prezentat in cadrul Clubului un model revolutionar de comunicare, Process Communication Model (PCM), care deschide o noua perspectiva in abordarea problemelor de personalitate la locul de munca. Modelul te invata cum sa te faci ascultat si placut, nu doar auzit de ceilalti si iti ofera instrumente pentru a intelege si a solutiona mai eficient neintelegerile dintre colegi si problemele de comportament ale acestora.

PCM a fost dezvoltat in Statele Unite de psihologul clinician dr. Taibi Kahler. A fost folosit timp de un deceniu la NASA pentru selectia si pregatirea astronautilor, dar si de presedintele Bill Clinton si de secretarul de stat Hillary Clinton, doi apropiati ai doctorului Kahler.

Dragos Bucurenci este un cunoscut activist ecologist, cu 10 ani de experienta in management si comunicare, dintre care ultimii sase i-a petrecut construind doua dintre cele mai importante organizatii de mediu din Romania: Salvati Delta si MaiMultVerde. Este pasionat de psihologia comunicarii, iar in urma cu un an si-a sustinut examenul pentru obtinerea dreptului de a preda cursul PCM in Romania.

Cele mai multe probleme la locul de munca apar de la felul in care spunem lucrurile, nu de la ceea ce spunem. Solutia la aceste probleme este sa ne readucem aminte ca tonul face muzica. PCM este, daca vreti, o lectie despre muzica., a declarat Dragos Bucurenci.

in spiritul viziunii noastre de a fi parteneri pe viata in dezvoltarea manageriala, am decis sa completam portofoliul de programe EXEC-EDU cu un curs extrem de important pentru succesul liderilor. intrucat utilitatea deosebita a cursului PCM este validata de performantele in comunicare ale unor personalitati de renume mondial, suntem siguri ca managerii care il vor absolvi vor avea mari beneficii., a declarat dr. Lavinia Rasca directorul general EXEC-EDU si gazda evenimentului.

Primul curs PCM oferit de Dragos Bucurenci sub egida EXEC-EDU va avea loc pe 22-24 iulie la Bucuresti. inscrierile se pot face online la http://cumcomunici.ro.

intalnirea din 5 iulie – care a reunit peste 50 de participanti – a fost prima dintr-o serie de evenimente si cursuri pe care EXEC-EDU le va organiza in perioada urmatoare, impreuna cu Dragos Bucurenci.

Note pentru editori:

Despre Clubul de resurse umane EXEC-EDU :
Clubul de resurse umane este organizat periodic de EXEC-EDU pentru partenerii sai directorii de resurse umane din companii si absolventii ASEBUSS si EXEC-EDU.
In cadrul sesiunilor interactive intre membri clubului, iau cuvantul guest speakeri cu o vasta expertiza in domeniul respectiv. Tema intalnirilor, de mare actualitate, este atent selectata de catre organizatori, in urma discutiilor cu membrii, conform necesitatilor lor de dezvoltare.

Despre Process Communication Model :
Puteti afla mai multe detalii accesand site-ul http://cumcomunici.ro

ASEBUSS
– Ofera, din 1993, primul program de Executive MBA (Master of Business Administration) din Romania, cu recunoastere internationala
– Are ca partener o universitate americana prestigioasa – Kennesaw State University, Atlanta care face parte din TOP 25 universitati cu programe Executive MBA conform publicatiei CEO Magazine (august 2009) si detine acreditarea internationala AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business)
– A oferit comunitatii de business peste 1000 de absolventi Executive MBA, aflati in pozitii cheie, care au contribuit substantial la dezvoltarea mediului de afaceri din Romania

EXEC-EDU
– Este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta
– Ofera cel mai diversificat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala din Romania – peste 40, de la module intensive la programe complexe si cursuri adaptate pentru companii.
– Este partener pe viata in educatia manageriala pentru peste 4000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit.

Pentru EXEC-EDU: Oana Scarlat, 0722 617 208, oanas@asebuss.ro
Pentru Dragos Bucurenci: Anamaria Bogdan, 0755224816, anamaria.bogdan@maimultverde.ro
exec-edu@asebuss.ro
http://www.asebuss.ro

Go to Top