window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Florin Ristei - solist FreeStay

Florin Ristei - solist FreeStayCu toții ne aducem aminte de piesa „Dana”, care făcea furori printre tineri în perioada lui 2000. Anii au trecut, maturizarea își spune cuvântul, iar la 12 ani de la debutul său muzical, Florin Ristei ne dezvăluie evoluția „relației” sale cu Dana.

Florin Ristei, fostul solist al trupelor Amici & Marfar a luat decizia ca după 12 ani în care toată lumea îl întreba: „Unde e Dana?”, „Cine e fata?”, „Ne cânți Ea este Dana?”, să pună STOP relației sale cu Dana și să lanseze primul single al noului său proiect, „FreeStay – Ea a fost Dana”, piesă ce încheie orice legatură cu această fată și trecutul lor. Astfel, Începând cu data de 14 septembrie 2012, veți putea asculta piesa „FreeStay – Ea a fost Dana” pe toate canalele de specialitate (radio și tv) sau online pe paginile oficiale FreeStay  de Facebook și Youtube.

Proiectul FreeStay reprezintă o revenire a lui Florin Ristei  pe piața muzicală. Acesta a debutat în 2000, cu piesa „Dana”, alături de trupa AMICI, cunoscând un succes imens în acea perioadă. Din 2006 a devenit solistul trupei MARFAR unde și-a completat experiența muzicală, devenind împreună cu colegii săi una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din România. După 6 ani de activitate în MARFAR, a hotărât că e timpul să încerce ceva nou, într-o nouă formulă, abordând un nou stil. Astfel, împreună cu prietenul și fostul său coleg de trupă, Șerban Niculae (clape), pun bazele acestui proiect, FreeStay. Trupa se completează cu Vladimir Grafu, un tânăr toboșar care a surprins de la prima audiție, Mihai Togănel, bassist pe care a avut ocazia să-l cunoască la diferite jam session-uri, Alin Ilieș, chitarist absolvent de Conservator, proaspăt ajuns în București și clăparul Alin Teodorescu, cel mai tânăr membru al trupei.

Debutul oficial al proiectului a avut loc pe 29 august 2012, la lansarea teaserului video oficial al piesei „Ea a fost Dana” (ce poate fi văzut și ascultat la www.youtube.com/FreeStayOfficial). Nu întâmplător, data a coincis cu aniversarea lui Florin Ristei (25 ani), acest moment marcând și o  altfel de „naștere”, pe plan muzical.

Lansarea oficială a proiectului FreeStay și a videoclipului “Ea a fost Dana” va avea loc marți, 2 octombrie 2012, începând cu ora 21:00 în club TRIBUTE din București unde sunt invitați toți iubitorii de muzică live și toate doamnele și domnisoarele care poartă numele “Dana”, pentru două ore de muzică 100% live, de cea mai bună calitate, alături de surprize și invitați speciali: Razvan “KREM” Alexe (finalist al concursului „Românii au talent”), Anca Cojocaru & Friends. Veți avea ocazia să ascultați piese în primă audiție din proiectul FreeStay și să aveți parte de o seară de neuitat.

Intrarea la acest eveniment este liberă și puteți confirma și afla mai multe detalii pe www.fb.com/events/223253137802565/ sau face o REZERVARE la 072TRIBUTE (0728.742.889).

Mai multe detalii despre FreeStay găsiti pe:

www.FreeStay.ro / www.Facebook.com/FreeStayOfficial / www.YouTube.com/FreeStayOfficial

Go to Top