Opera Comică Pentru Copii | Mirandolina

Recent reveniţi din turneul internaţional în Rusia, unde au obţinut un succes extraordinar, în competiţie cu peste 1000 de dansatori din țări de pe două continente, Europa și Asia – două PREMII I și o Medalie de Aur la SUPER DANCE Festival (Festivalul Internaţional de Folclor și Dans Modern), ediția a II-a,de la Sankt Petersburg – artiştii OPEREI COMICE PENTRU COPII vă invită din nou la spectacol!

Dacă în zilele de luni şi marţi ale lunii mai, la OPERA COMICĂ PENTRU COPII vă întâmpină celebrul bărbier FIGARO, toate zilele de vineri ale lunii sunt dedicate unei frumoase călătorii pe tărâm italian, cu baletul „MIRANDOLINA”, inspirat de cunoscuta piesă de teatru „HANGIŢA”, creaţie a dramaturgului Carlo Goldoni. Nu rataţi aşadar un loc în sală la una dintre cele patru reprezentaţii ale lunii mai: 9, 16, 23 sau 30 mai, de la orele 17.00.

„MIRANDOLINA” înseamnă o poveste veselă şi plină de farmec a tinerei carismatice care moşteneşte de la tatăl său un han la Florenţa. Numeroşii călători ce trec pragul hanului îi fac curte frumoasei Mirandolina, care trebuie să facă faţă cu isteţime avansurilor celor din jurul ei, pretext pentru crearea multor situaţii comice. Muzică plină de vervă, întâmplări amuzante, tot farmecul lumii italiene sunt reunite în baletul „MIRANDOLINA”.

Coregrafia spectacolului este semnată de Mihai Babuşka, scenografia este realizată de Viorica Petrovici, asistent de coregrafie este Cătălin Caracaş, iar în distribuţie îi veţi aplauda pe artiştii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru şi Roberta Enişor. Ilustraţia muzicală a fost realizată de Alexandru Istrate.

Pentru mai multe detalii despre producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

 

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Go to Top