Sănătatea unui copil este comoară. Fericirea unui copil este responsabilitatea oamenilor mari. La mai bine de un sfert de veac de la căderea Cortinei Roșii, România încă nu își prețuiește toți copiii. De 1 iunie, hai să privim o realitate dură și începem să redăm viață vieții împreună! Compania Wirquin și partanerii săi te invită să te implici activ în campania “Împreună pentru sănătatea copiilor!” ca să schimbăm o dramatică stare de fapt, creată tot de oamenii mari:    

3.500 de școli și licee deschid porțile anului școlar fără autorizații sanitare sau de securitate de incendiu. Sute de copiii merg la clase cu riscul vieții!, cu riscul Hepatitei A, o boală chinuitoare care dă o stare generală de rău sau de durere fizică pe lungi perioade. Meningita, bronșiolita, infecțiile digestive, scarlatina sau păduchii sunt demonii din școli.

Poți fi liniștit cu o așa realitate: instalații electrice periculoase, țevi lăsate la voia întâmplării, mucegai, pereți degradați, gândaci, praf, WC-uri insalubre?

În vremuri în care tehnologia transformă imposibilul în posibil, a devenit extrem de facil să ne putem uni forțele ca să refacem grupurile sanitare din grădinițele și școlile din zonele defavorizate. Scopul nostru este să reabilităm patru locații până la finalul anului. Până pe data de 25 mai 2017, am rugat companii, persoane fizice sau juridice, din diverse domenii de activitate, antreprenori, arhitecți, constructori sau dezvoltatori să redirectioneze 2% din impozitul pe venit către ONG-urile implicate în această campanie.

Cu fondurile strânse, vom reabilita din punct de vedere sanitar o școală, o casă de copii sau o grădiniță în fiecare lună. În secolul XXI, copiii noștri trebuie să beneficieze cel puțin de un minim confort sanitar. Hai să schimbăm împreună groapa insalubră și plină de mirosuri cu un vas din ceramică! Contactează-ne (caritate@wirquin.ro) și sigur vom colabora pentru că sunt atât de multe de făcut!

Prima școală va fi reabilitată în luna septembrie și poți face parte din acest proiect important pentru țară. Wirquin și partenerii săi vor asigura produsele sanitare (chiuvete, capace de toaletă, scaune de toaletă, cisterne), dar și forța de lucru pentru renovarea băilor.  Orice mână de ajutor este binevenită! Orice suport financiar va fi fructificat la maxim în beneficiul copiilor României!

Am pornit această campanie pe baza experienței acumulate în Cambodgia, unde am strâns fonduri pentru școlile din satele plutitoare. Dacă acolo am putut schimba lucrurile în mai bine, putem face asta și la noi acasă. Multe zone din România nu au încă electricitate, apă potabilă, condiții elementare de salubritate. Hai să schimbăm “Împreună pentru sănătatea copiilor!”.

Wirquin România este parte a Wirquin Franța. Grupul este un pionier în zona de echipamente sanitare producând și comercializând articole inovatoare și ecologice precum mecanisme de acționare, rezervoare încastrate, capace wc sau scurgeri pentru baie și bucătărie. Compania oferă produse, dar și soluții pe piețele tip DIY și pe cea a profesioniștilor, în peste 60 de țări. Grupul are peste 1.400 angajați în 11 filiale din întreaga lume și este prezent în România din anul 1999. În fiecare an, compania investește 5% din cifra de afaceri în cercetare pentru a obține combinația perfectă dintre tehnologie și experiența acumulată în cei 40 ani de activitate.

Produsele și echipamentele Wirquin se găsesc în cele mai mari unități comerciale de profil din România precum Dedeman, Leroy Merlin, Bricostore, Praktiker sau Hornbach.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa