ECCO a deschis PRIMUL magazin din Brasov

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/ECCO a deschis PRIMUL magazin din Brasov

ECCO a deschis PRIMUL magazin din BrasovRetailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO a deschis primul sau magazin din Brasov si al 16-lea din reteaua nationala. Noul magazin ECCO este situat in centrul orasului Brasov, pe Strada Republicii nr. 2, si a fost inaugurat in data de 2 Noiembrie 2013.

ECCO a deschis pana in prezent magazine in mall-urile din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, avand deja o retea nationala de 16 magazine fizice si unul online, www.ecco-shoes.ro.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cu o investitie de 100.000 euro, noul magazin ECCO din Brasov este cea de-a treia locatie deschisa in acest an, dupa un magazin ECCO Unity in Promenda Mall Bucuresti si Outlet-ul ECCO din Cluj Napoca. Anul 2013 a fost cel mai important an pentru ECCO, deoarece compania-mama a implinit 50 de ani. Respectand sloganul „Not the biggest, but the best” („Nu cel mai mare, ci cel mai bun”), ECCO a devenit astazi al doilea cel mai mare producator de incaltaminte din lume!

Noul magazin ECCO din Brasov aduce brasovenilor colectia ECCO toamna-iarna 2013, o colectie caracterizata prin simplitate si functionalitate. Iar cum Brasovul este orasul iubitorilor de sporturi in aer liber, ECCO a pregatit si o noua colectie de incaltaminte outdoor. Inovatia in sport este o traditie in tarile scandinave, asadar produsele concepute de ECCO sunt extrem de confortabile si reprezinta alegerea ideala pentru activitatile in aer liber.

La deschiderea noului magazin ECCO din Brasov, clientii au fost intampinati cu sampanie, ciocolata si multe surprize pentru cei mici. In plus, in perioada 02 – 10 noiembrie 2013 brasovenii vor beneficia de o REDUCERE de 15% la colectia toamna-iarna 2013/2014!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-11-05T10:52:05+02:0005 noiembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , , , |
Go to Top