ECCO a deschis primul magazin stradal din Bucuresti, pe Calea Dorobanti

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, social/ECCO a deschis primul magazin stradal din Bucuresti, pe Calea Dorobanti
  • ECCO a deschis primul magazin stradal din Bucuresti, pe Calea Dorobanti

ECCO a deschis primul magazin stradal din Bucuresti, pe Calea Dorobanti

Pe 18 iunie 2015, retailerul danez de incaltaminte ECCO a deschis primul magazin stradal din Bucuresti, pe Calea Dorobanti nr. 170.

Acesta este cel de-al 25-lea magazin ECCO din tara si cel de al 11-lea din Bucuresti. Cu o investitie de 100.000 de euro, noul magazin prezinta in cei 88 de metri patrati ai sai noul concept store ECCO, care confera magazinelor o imagine mai moderna si mai sofisticata a stilului scandinav.

ECCO ii invita pe bucuresteni in noul sau magazin din Calea Dorobanti nr. 170 sa descopere noi destinatii de vacanta si sa-si aleaga incaltamintea potrivita care sa-i faca sa se simta 100% pregatiti pentru orice aventura de vara. De la drumetii pe timp de zi la plimbari de-a lungul plajei, incaltamintea ECCO te poarta peste tot, oferindu-ti un confort de neegalat de dimineata pana seara.

In noua locatie ECCO, bucurestenii vor putea descoperi cele mai noi produse din colectia primavara-vara 2015, precum sandalele statement ECCO Buillon pentru femei, in nuante metalice care acapareaza toate privirile, si pantofii ECCO Collin pentru barbati, moderni si usor de incaltat, cu elastice laterale pentru o fixare perfecta pe picior.

Go to Top