window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ECCO Biom Kids - Sandalele care le asigura copiilor un Paste Fericit

Decoratiuni vesele si colorate, iepurasi de Paste, oua vopsite si timp liber de calitate petrecut in sanul familiei si alaturi de prieteni – aceste lucruri definesc sarbatoarea de Paste, mai ales pentru copii.

ECCO te rasfata zilnic cu o oferta speciala de Paste in perioada 6-12 aprilie 2015!

In perfecta armonie cu spiritul festiv al acestei perioade, sandalele ECCO Biom Sandal Kids fac ca pregatirile copiilor pentru joaca in aer liber sa fie floare la ureche. Cu fiecare pas facut, cei mici se vor simti liberi si confortabili, dornici sa inceapa cautarea oualor de Paste si a cadourilor aduse de Iepuras.

Sandalele pentru copii ECCO Biom Sandal Kids sunt prevazute cu talpa flexibila cu forma anatomica, acoperita cu micro-fibre in interior, iar la exterior cu piele naturala si materiale textile care le permit celor mici sa se bucure de jocuri si distractie in conditii de confort maxim.

Si asta nu e tot! Sistemul de inchidere al sandalelor ECCO Biom Sandal Kids este rapid si usor, iar curelele sunt ajustabile, astfel incat copiii se pot pregati singuri de iesit afara, la soare, joaca si aer curat.

Noile sandale pentru copii ECCO Biom Sandal Kids sunt disponibile in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online.

2015-04-09T09:37:11+03:0007 aprilie 2015|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , , , |
Go to Top