window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • ECCO deschide cel de-al 10-lea magazin din Bucuresti, in Mega Mall

ECCO deschide cel de-al 10-lea magazin din Bucuresti, in Mega Mall

Pe 14 mai 2015, retailerul danez de incaltaminte ECCO va deschide cel de-al 23-lea magazin din tara si al 10-lea din Bucuresti, odata cu inaugurarea celui mai nou mall din capitala, Mega Mall.

Cu aceasta ocazie, ECCO ii invita pe bucuresteni sa descopere un nou concept store care confera magazinelor ECCO o imagine mai moderna si mai sofisticata a stilului scandinav.

Noua colectie ECCO de incaltaminte si accesorii primavara-vara 2015 pentru femei, barbati si copii va fi prezentata in cadrul unui moment fashion inedit, care va combina sfaturile de stil oferite de editorii de moda ai revistei Unica Irina Hartia si Alexandra Calafeteanu cu recomandarile D-lui Doctor Eduard Ursuleanu, specialist in ortopedie la clinica ProEstetica, pentru alegerea incaltamintei potrivite.

De asemenea, standul mobil ECCO Leather Wagon va sta la dispozitia celor interesati sa vada cum prind viata accesoriile din piele ECCO. Designerul roman care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii din piele naturala produsa in tabacariile ECCO este Gabriel Geller, desemnat de revista Unica Artistul lunii mai 2015.

Bucurestenii sunt asteptati la ECCO Leather Wagon din Mega Mall pentru a-si confectiona singuri articole din piele precum etichete de bagaje, brelocuri, portofele, curele, bratari si huse de telefon. Standul ECCO Leather Wagon este dotat cu unelte si instrumente de gravare, iar designerul Gabriel Geller si echipa ECCO vor sta la dispozitia celor interesati sa-si personalizeze accesoriile si sa se implice direct in procesul de creare a lor.

Deschiderea noului magazin ECCO va fi sarbatorita cu 20% reducere la noua colectie, precum si cu un candy bar special amenajat pentru a fi in ton cu vacanta de vara si cu directia noii colectii ECCO, Reintoarcerea la natura.

Go to Top