window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ECCO deschide cel de-al doilea magazin din Brasov, in Mall Coresi

Pe 27 martie 2015, retailerul danez de incaltaminte ECCO va invita la deschiderea celui de-al doilea magazin ECCO din Brasov si al 22-lea din Romania, in incinta noului Mall Coresi Brasov.

ECCO are o traditie in a fi gazda unor evenimente care au scopul de a reuni designeri experimentati, tehnicieni din domeniul pielariei, reprezentanti ECCO si cumparatori pentru a permite unui grup cat mai mare de oameni creativi sa participe in mod direct la procesul de creare si testare a produselor ECCO. Este o oportunitate pentru brandul danez ECCO de a impartasi pasiunea pentru piele cu un public cat mai larg si de a demonstra care sunt limitele pielii ECCO.

Un astfel de eveniment va avea loc si la deschiderea magazinului ECCO din Mall Coresi Brasov, unde standul mobil ECCO Leather Wagon va poposi timp de trei zile, 27, 28, 29 martie 2015, pentru a arata clientilor sai cum prind viata accesoriile ECCO. Designerul roman care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii din piele naturala produsa in tabacariile ECCO este Gabriel Geller.

ECCO si Gabriel Geller ii invita pe brasoveni la ECCO Leather Wagon din Mall Coresi Brasov pentru a-si confectiona singuri articole din piele precum etichete de bagaje, brelocuri, curele, portofele, bratari si huse de telefon.

Standul ECCO Leather Wagon este dotat cu unelte si instrumente de gravare, iar designerul Gabriel Geller si echipa ECCO sunt la dispozitia celor interesati sa-si personalizeze accesoriile si sa se implice direct in procesul de creare a lor, cu ajutorul pielii naturale produsa in tabacariile ECCO.

Deschiderea noului magazin ECCO va fi sarbatorita intr-un mediu scandinav special amenajat pentru a fi in ton cu directia colectiei ECCO pentru primavara-vara 2015, reintoarcerea la natura. Culorile noii colectii sunt naturale, de la verde menta si roz trandafiriu la nuante pastel, dar si indraznete, precum fucsia sau retro blue, iar modelele de incaltaminte, genti si accesorii sunt moderne, minimaliste si confortabile, inspirate din peisajele pure si neatinse ale tarilor nordice.

ECCO va asteapta la Brasov in zilele de 27, 28 si 29 martie cu reduceri de 20% la gentile si incaltamintea ECCO, sampanie, bomboane si multe alte surprize!

Go to Top