Magazinul online www.ecco-shoes.ro a fost desemnat cel mai bun magazin online al anului 2018 la categoria „Fashion” în cadrul Galei Premiilor E-Commerce GPeC.

Comunitatea de e-commerce din România s-a reunit pentru două zile la Bucureşti, la GPeC SUMMIT, cel mai aşteptat eveniment al anului. Peste 1.000 de reprezentanţi ai companiilor de top autohtone dar şi internaţionale au participat la cea de a 13-a ediţie a GPeC – cel mai important eveniment din Europa Centrală şi de Est din acest domeniu.

În acest an, 101 magazine online şi-au exprimat intenţia de participare la competiţie, dintre care 95 au întrunit criteriile de preselecţie şi au fost acceptate în concurs. În cadrul Galei Premiilor E-Commerce ce s-a desfășurat în seara zilei de 13 Noiembrie 2018 la Bucureşti, magazinul online www.ecco-shoes.ro a câştigat premiul I la categoria „Fashion”, o recunoaştere a eforturilor de a oferi utilizatorilor un shopping online eficient şi de calitate.

„Suntem onoraţi pentru această distincţie într-o categorie atât de importantă – fashion. Mulţumim organizatorilor GPeC, mulţumim clienţilor care ne-au inspirat şi mulţumim echipei online pentru toate eforturile depuse. Sperăm să vă găsiţi în continuare la ECCO perechea potrivită!”, spune domnul Victor Tighinean, Director General ECCO România.

Retailerul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO, prezent pe piaţa locală de 14 ani, are în prezent 20 de magazine fizice şi unul online. Înfiinţat acum 10 ani, magazinul online al brandului are o pondere de aproximativ 20% din totalul vânzărilor din România.

Noua colecţie a sezonului se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.