ECCO susţine delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016

  • ECCO susţine delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016

ECCO susţine delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016

În cadrul unui eveniment festiv organizat în seara de 20 iulie 2016, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat echipamentul oficial al delegaţiei tricolore la Rio 2016, încălţămintea purtând însemnele ECCO. Brandul danez ECCO susţine delegaţia României la Jocurile Olimpice oferind încălţămintea.

Dl Victor Tighinean, Manager ECCO, e convins că aceste ţinute vor aduce noroc reprezentanţilor României la Jocurile Olimpice 2016. “Sunt mândru de colaborarea cu Comitetul Olimpic Român. Cu siguranţă, cu încălţămintea ECCO, calea către PODIUM pentru tricolorii noştri la Rio de Janeiro 2016 va fi mult mai confortabilă!“, spune Dl Tighinean.

Prezentarea celor trei rânduri de ţinute ale sportivilor români la Rio de Janeiro a fost realizată de 12 scrimeri componenţi ai lotului de scrimă de tineret al României. Pentru momentele oficiale, olimpicii români au la dispoziţie doua ţinute: una casual şi una elegantă.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Vestimentaţia pentru ceremoniile oficiale este completată de către încălţămintea ECCO, un brand de renume internaţional, care combină stilul şi confortul,  succesul având la bază armonizarea perfectă dintre design-ul modern, pielea de calitate şi tehnologiile inovative.

Ţinuta casual este compusă din sacou bleumarin, pantaloni albi şi pantofi albaştri ECCO Graham la bărbaţi, respectiv sacou alb, fustă albastră şi pantofi albi ECCO Soft 2.0 pentru femei.

Ţinuta elegantă, alcătuită atât la bărbaţi cât şi la femei din costum bleumarin, cămaşă albă şi cravată bleumarin este completată de pantofi negri ECCO Cairo pentru bărbaţi şi ECCO Sculptured 75 pentru femei.

Aseară, sportivii români îmbrăcaţi în ţinuta oficială au fost primiţi la Palatul Cotroceni de către Preşedintele României, dl Klaus Iohannis. Reprezentanţii ECCO au fost alături de cei 98 de sportivi la acest moment important, susţinând şi în acest fel echipa olimpică a României.

ECCO susţine #‎TeamRomania !

Fotografii hi res puteti descarca de aici https://we.tl/vfX5dCf6oQ

Despre ECCO
Înfiinţat în 1963, in Bredebro Danemarca, ECCO este unul dintre primii trei cei mai mari producători de încălţăminte din lume şi singurul care deţine şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare de la materia prima la Consumator.
Astfel ECCO este şi unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 97 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!