ECCO va invita "La pas prin Sibiu" cu ocazia deschiderii primului magazin ECCO din oras

ECCO, retailerul danez de incaltaminte si accesorii, isi extinde reteaua de magazine in Romania prin deschiderea primului sau magazin din Sibiu.

Cu ocazia deschiderii noii locatii, ECCO va invita la evenimentul special „La pas prin Sibiu”, care va avea loc in data de 1 noiembrie 2014, incepand cu ora 11.30 am.

Noul magazin ECCO este situat in centrul orasului Sibiu, pe strada Nicolae Balcescu (la parterul Camerei de Comert), si are o suprafata de 100 de metri patrati.

Astfel, la aniversarea a 10 ani de existenta in Romania, reteaua ECCO ajunge la un numar de 20 de magazine, deschise in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Targu Mures si Sibiu.

Deschiderea noului magazin ECCO va fi marcata de un eveniment special, intitulat „La pas prin Sibiu”, care va avea ca motto: „Walking together. Helping together” („Ne plimbam impreuna. Ajutam impreuna”). Evenimentul este organizat de ECCO in parteneriat cu Asociatia WeHelp, Muzeul National Brukenthal si Liga Absolventilor si Studentilor de la Stiinte politice si Relatii internationale.

Cu aceasta ocazie, ECCO ii invita pe sibieni, si nu numai, sa participe in ziua de 1 noiembrie 2014, incepand cu ora 11:30, la o plimbare organizata prin centrul orasului, care va porni din fata magazinului ECCO si se va desfasura pe un traseu ce va include cele mai importante obiective turistice din Sibiu. ECCO va sustine proiectul asociatiei WeHelp, donand cate 10 lei pentru fiecare participant la plimbare.

„Prin acest eveniment, vrem sa ii incurajam pe sibieni sa renunte pentru cateva ore la masini, la trafic, la traseele lor obisnuite, pentru a se plimba alaturi de noi si pentru a-si cunoaste mai bine orasul. In mai putin de doua ore vom face cunostinta cu cele mai importante obiective turistice din Sibiu. Si, fiindca sarbatorim o varsta atat de frumoasa, vom sprijini prin proiectul nostru o asociatie umanitara, directionand pentru fiecare participant la eveniment cate 10 lei pentru a reduce abandonul scolar din municipiul Sibiu”, a declarat Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania.

Plimbarea se va incheia in fata magazinului ECCO, unde participantii la eveniment vor fi rasplatiti cu cate un cadou si vor fi invitati in incinta magazinului pentru a se bucura de multe surprize: baloane, dulciuri, sampanie si, nu in ultimul rand, 20% REDUCERE la toata colectia.