window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ECDL ROMANIA premiata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei

ECDL ROMANIA s-a numarat printre cele mai performante companii in cadrul Galei Topului National al Firmelor, editia a XIX-a 2012, care a avut loc joi, 22 noiembrie 2012, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Astfel, ECDL ROMANIA a intrat in Topul National al Firmelor din Romania, editia a XIX-a 2012 pe primul loc pentru domeniul Servicii, grupa Alte forme de invatamant.

 Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat Topul National al Firmelor din Romania 2012, clasament al companiilor care se realizeaza pe baza unor criterii precum performanta economica, spiritul antreprenorial, curajul de a inova si de ca investi in inovare, comportamentul etic in afaceri.

Companiile nominalizate in cadrul clasamentului sunt incluse in Catalogul Topul National al Firmelor din Romania si au fost premiate in cadrul Galei ce a avut loc saptamana trecuta la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. In prezenta unor oficialitati ale administratiei publice locale si centrale, a presedintilor Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Bilaterale, a principalelor asociatii patronale si prefesionale, ECDL ROMANIA s-a numarat printre cele mai performante companii de la noi din tara, clasandu-se pe primul loc la domeniul Servicii, grupa alte forme de invatamant.

ECDL ROMANIA a introdus standardul ECDL la noi in tara in anul 2002 si de atunci a dezvoltat cu succes o retea de centre de testare ECDL, asigurand tuturor oportunitatea de a obtine si de a-si certifica la un anumit nivel competentele digitale. Dupa 10 ani de activitate, in Romania sunt inscrisi peste 200.000 de candidati in programul ECDL si s-au acordat mai mult de 130.000 de certificari ECDL in urma celor aprox. 1 milion de examene sustinute in cele peste 700 de centre acreditate ECDL la nivel national. Tineri (elevi sau studenti), functionari publici sau angajati in companii isi pot dovedi abilitatile ICT prin intermediul certificarii ECDL, recunoscuta in 148 de tari de pe toate continentele lumii.

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 12 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 700 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top