window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Echipa „Let`s Do It, Romania!” continuă recrutarea!

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSEchipa “Let’s Do It, Romania!” îi provoacă pe toţi cei dispuşi să aducă o schimbare locului în care trăiesc să se implice în cel mai mare proiect de implicare socială din România! Recrutarea de organizatori continuă! Lista completă a poziţiilor disponibile este aici, domeniile în care se caută organizatori fiind foarte diverse: comunicare, logistică, IT,fundraising, dar şi poziţii de coordonare de judeţ. Cerintele esentiale sunt: proactivitate, disponibilitate si implicare.

În acest moment, judeţele în care necesitatea de organizatori este foarte mare, sunt: Tulcea, Buzau, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Vâlcea, Mehedinţi, Arad, Suceava, Vaslui, Covasna şi Sălaj.

Pentru o parte din judeţele din tara au fost deja desemnaţi coordonatori locali, iar activităţile de organizare pentru Ziua de Curăţenie Naţională au fost deja iniţiate. Judeţele fruntaşe sunt Cluj, Dolj, Gorj, Olt, Satu-Mare.

Toţi cei care doresc să facă parte din echipa de organizare a celui mai mare proiect de voluntariat din ţară sunt rugaţi să viziteze site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro şi să trimită un CV la adresa recrutare.retea@letsdoitromania.ro – pentru provincie si recrutare@letsdoitromania.ro pentru Bucuresti, specificand in continutul mesajului pozitia si judetul pentru care aplica.

Let’s Do It, Romania!

###

„Let’sDoIt, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World!

Pentru mai multe informații, persoanele de contact sunt:

Persoane de contact:
Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top