window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Echipa de ciclism TINKOFF-SAXO tranzacționează pentru caritate!

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Saxo Bank, lider în online trading și specialist în investiții, a lansat competiția Trade Like a Pro (Tranzacționează ca un Profesionist), un concurs în care a cooptat nume mari din ciclism: Alberto Contador, Peter Sagan, Ivan Basso, Matti Breschel și pe ceilalți membri ai echipei Tinkoff-Saxo, în dorința de a strânge bani în scopuri caritabile.

46 de cicliști, manageri și directori sportivi din echipa de ciclism iau parte la competiția Trade Like A Pro. Fiecare participant a primit 1.500 de euro de la Saxo Bank, bani pe care îi vor tranzacționa pe piețele de acțiuni folosind aplicația Saxo Mobile Trader. Concursul durează până la finele Turului Italiei, la 31 mai 2015, când totalul contului fiecărui membru al echipei va fi donat unei organizații de binefacere la alegerea participantului.

Competiția se desfășoară pe platforma de tranzacționare socială multi-asset a Saxo Bank: TradingFloor.com. Cei înregistrați pe site vor putea urmări live competiția, pe măsură ce se desfășoară: vor putea urmări ce tranzacții face echipa, vor putea interacționa cu participanții, discuta idei de tranzacționare și chiar copia strategiile. Până acum, “ierarhia” este condusă de directorul sportiv Tinkoff-Saxo, Tristan Hoffman, cu un profit de 19.77% față de investiția inițială.

 

De origine olandeză, fostul ciclist al echipei între 2000 și 2005 Tristan Hoffman a declarat: “competiția e aproape la fel de captivantă și consumatoare de resurse ca o ascensiune sau un sprint de finish în timpul Spring Classics. Toți vrem să câștigăm pentru a putea dona cât mai mulți bani pentru caritate și sunt bucuros că sunt în frunte. Cred că e și un mod de a face businessul Saxo Bank mai cunoscut”.

Trade Like A Pro e o acțiune care merge mână-n mână cu Ride Like A Pro: o inițiativă lansată de Saxo bank în noiembrie, anul trecut, inițiativă care permite clienților potențiali Saxo Bank să trăiască și să se antreneze ca un ciclist profesionist Tinkoff-Saxo, învățând absolut totul: de la piesele componente ale unei biciclete, până la antrenamente în intervale, exact ca un ciclist din echipa Tinkoff-Saxo. Programul exclusiv de ciclism, oferit unui număr restrâns de clienți, include antrenamente, coaching și curse de grup împreună cu cicliștii Tinkoff-Saxo, dar și șansa de a parcurge cele mai dificile etape din Giro d’Italia sau Vuelta a España.

Comentând ambele inițiative, Matteo Cassina, manager al liniilor de business la Saxo Bank A/S, a spus: “Saxo are o lungă colaborare, de foarte mare succes, cu echipa de ciclism Tinkoff-Saxo, iar ideea Trade Like A Pro nu face altceva decât să întărească legătura noastră cu sportul de elită și competițiile de top. Atât Trade Like A Pro, cât și Ride Like A Pro sunt programe care își propun să ajute participanții să identifice oportunități și să profite de ele: la Saxo Bank, noi credem că obiectivele fizice și mentale, la fel ca în ciclism, sunt hotărâtoare în obținerea succesului pe piețele financiare”.

Aflați mai multe despre programul Trade Like A Pro aici: https://www.tradingfloor.com/topics/trade-like-a-pro

Accesați profilul de tranzacționare al lui Tristan Hoffman aici: https://www.tradingfloor.com/traders/tristan-hoffman/performance

Procesul de aplicare la Ride Like A Pro este încă deschis: http://ridelikeapro.saxobank.com

Despre Saxo Bank

 Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top