Echipa de fotbal școlar a României a ocupat locul 3 la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal din Franța

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, social, sport/Echipa de fotbal școlar a României a ocupat locul 3 la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal din Franța

Echipa de fotbal școlar a RomânieiEchipa masculină de fotbal școlar a României, coordonată de Federația Sportului Școlar și Universitar a Ministerului Educaţiei Naţionale, s-a clasat pe al treilea loc între țările care au participat la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal, desfășurat la Bordeaux, Franța, în perioada 14-22 aprilie.Echipa de băieți a României a reușit să depăşească echipa Franței, pe care a învins-o cu 3-2 în Finala Mică. Printre scorurile înregistrate de echipa noastră în cadrul Campionatului Mondial menționăm: România – Belgia 7-1, România – Brazilia 3-1, România – Ungaria 2-2, România – Grecia 3-0.

România a fost reprezentată atât de echipa de băieți, formată din elevi ai Colegiului Tehnic Auto din Craiova, cât și de o echipă de fete,  eleve ale Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Cluj. Fetele au reușit să ocupe poziția a 12-a între țările participante.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Toți elevii care au concurat pentru titlu la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal sunt finaliști ai Cupei Ministerului Educației Naționale la Fotbal, care s-a desfășurat, la nivel național,  în perioada 11 martie – 5 aprilie. În competiția organizată de MEN s-au înscris 124 de echipe de băieți din 35 de județe și 11 echipe de fete din 8 județe. Lotul sportivilor români se întoarce în țară marți, 23 aprilie, la 23.10.

Vă prezentăm, mai jos, lista nominală a echipelor de băieți și fete, prezente la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal din Franța:

Antrenori: BOINGIU ADRIAN, SZOCS ZOLTAN
Echipa băieților: OLTEANU COSTEL, RĂDUCAN PAUL, AMZA IONUȚ, POPESCU LAURENȚIU, CIOABLĂ ALEXANDRU, CRUCERU ANTONIO, ENACHE ȘTEFAN, LICĂ IRINEL, MARINOIU GIANI, SANDU DIEGO, TROACĂ VALENTIN, TAMIRS ROBERT, MARIN CLAUDIU, GEORGESCU ANDREI, NISTORESCU IONUȚ, IONESCU CĂTĂLIN, PREDA DARIUS, DURIȚĂ MARIUS, GROSU CĂTĂLIN, POPESCU ALEXANDRU.
Echipa fetelor: POP GABRIELA, MOROVAN ROXANA, CIOLACU MIHAELA, TAMAȘ LUIZA, EGRI ANDRADA, MUREȘAN IOANA, INDREI DARIANA, POP COSMINA, RUS DIANA, CÎMPEAN DENISA, GRETA MARIA, CSABAI ȘTEFANA, FUIA SORINA, MERA IULIA, SZOKE KRISZTINA, DORDAI ANA MARIA, PRUNEAN ROXANA, RUS DEMI.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!