Echipa “Let`s Do It, Romania!” anunță rezultatele finale ale Zilei de Curățenie Națională de pe 28 septembrie

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, fundatii / asociatii / ONG-uri, social/Echipa “Let`s Do It, Romania!” anunță rezultatele finale ale Zilei de Curățenie Națională de pe 28 septembrie

Echipa “Let`s Do It, Romania!” anunță rezultatele finale ale Zilei de Curățenie Națională de pe 28 septembriePeste 200.000 voluntari au strâns peste 275 000 de saci cu deșeuri în Ziua de Curățenie Națională “Let`s Do It, Romania!”. Organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv, acțiunea a devenit o tradiție pentru români, care aleg să-și ofere timpul și energia pentru o cauză în care cred cu tărie.

În topul județelor cu cei mai activi voluntari se găsesc Botoșani (peste 15 800), Gorj (peste 13 600) și Bihor (peste 11 800). Iași (peste 10 000) și Dâmbovița (peste 9 600).

Anul acesta, 49% din deșeurile strânse au fost reciclate la nivel național. În 2013, campioni ai reciclării sunt Teleorman (95%), Satu Mare (85%), Timiș (61%)  și Sibiu (51%).

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Mulțumim tuturor voluntarilor care an de an sunt alături de echipa noastră și construiesc împreună cu noi ceea ce înseamnă astăzi “Let`s Do It, Romania!”: peste 850 000 de oameni cărora le pasă de țara lor. Ziua de Curățenie Națională este o ocazie perfectă de a demonstra că ne putem uni pentru o cauză comună, iar România are în continuare nevoie de astfel de inițiative. Îi așteptăm pe toți românii să arate același entuziasm și dorință de a se implica și în alte proiecte pe care le vom lansa în curând” au declarat reprezentanții LDIR.

We Did It Again, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În cele 4 ediţii organizate până în prezent, peste 850 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională, adunând peste 1.6 milioane de saci de deșeuri. “Let`s Do It, Romania!” face parte din iniţiativa globală Let`s Do It World!, alături de alte 96 de țări din întreaga lume, care vor organiza o zi de curățenie generală în 2013.

Pentru mai multe informații, persoanele de contact sunt:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

http://www.letsdoitromania.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top