window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Echipamentul Toshiba e-STUDIO855 – recunoscut pentru calitate si recompensat cu distinctii BERTL

Bucuresti, 31 mai 2010. SCOP Computers, distribuitor autorizat pentru gama de echipamente print & copy TOSHIBA, anunta rezultatele testului efectuat de revista FACTS pentru echipamentul TOSHIBA e-Studio855 si acordarea premiilor BERTL pentru calitatea acestui echipament. Echipamentul Toshiba e-STUDIO855 a primit in ultimele luni, numeroase premii de recunoastere a calitatii, acordate de catre BERTL (Business Equipment Research and Test Laboratories). In plus, in numarul lunii mai 2010, revista germana FACTS a realizat o testare a acestui echipament, la finalul careia multifunctionalul alb-negru a obtinut cel mai bun calificativ.

In cadrul companiilor exista numeroase zone operationale, in care un multifunctional alb-negru reprezinta solutia optima. Pentru aceste situatii, Toshiba ofera patru echipamente e-STUDIO cu viteze de printare diferite. In cadrul testarii efectuate, revista FACTS a testat versiunea de 85 de pagini/minut. Pentru companiile medii, care au un sistem central de copiere si cateva diviziuni mai mici, aceasta varianta este cea preferata. Se intampla insa, destul de des, ca echipamentele color sa fie intrebuintate de catre angajati in interes personal. De aceea, se pune intrebarea daca nu este mai adecvat un sistem alb-negru pentru printare si copiere. Cu gama e-STUDIO 555/655/755/855, Toshiba ofera o serie de multifunctionale care, in functie de model, asigura viteze de imprimare sau copiere ce variaza de la 55 pana la 85 de pagini/minut. Viteza de scanare de pana la 80 de pagini pe minut fluidizeaza fluxul de lucru pentru editarea documentelor digitale, iar aplicatia optionala Meta Scan functioneaza ca o interfata pentru sistemul de document management, realizand o arhivare eficienta.
Modelul Toshiba e-STUDIO855 a impresionat in cadrul testului efectuat de revista germana FACTS, printr-o utilizarea facila asigurata de touch panel-ul de 8.5 inch, ce ofera acces rapid catre functiile echipamentului si un meniu ce poate fi personalizat in functie de fiecare utilizator, prin functia My-Menu. Productivitatea modelului este impresionanta, toate cerintele de copiere au fost indeplinite de e-STUDIO 855 la viteza maxima, capacitatile pretinse de producator, atat pentru simplex cat si pentru duplex, fiind indeplinite. De asemenea, au fost indeplinite cerintele si in ceea ce priveste functia de printare.
Editorii au testat performanta de imprimare din diferite aplicatii: Word, PowerPoint sau Acrobat Reader, TOSHIBA e-STUDIO855 mentinandu-si nivelul ridicat de perfomanta, indiferent de aplicatia utilizata. Chiar si printurile complexe duplex nu au produs nici o regresie a vitezei. A fost testata si calitatea echipamentului: detalii extrem de mici au fost reprezentate clar si chiar caracterele foarte mici fiind lizibile. Pentru utilizatorii care pun accent pe finisarea documentelor, Toshiba ofera numeroase posibilitati de imprimare si functii de procesare cu ajutorul carora prezentarile, documentele si chiar brosurile de pana la 60 de pagini pot fi reproduse. TOSHIBA e-STUDIO 855 este echipamentul ideal pentru producerea unui volum mare de documente alb-negru, trecand excelent testul FACTS de productivitate si obtinand calificativul Bine la calitatea printurilor si a copiilor.

Despre SCOP
SCOP este cea mai mare companie de distributie IT din Romania, cu o traditie de peste 15 ani in acest domeniu, ocupand locul 1 in topul firmelor de profil in ultimii ani. Grupul SCOP este format din trei companii distincte: SCOP Computers – distributie IT, Chara Software – solutii software de business – ERP si CRM si Docentris – solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent circa 200 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.

Despre Toshiba TEC
Toshiba TEC Imaging Systems GmbH face parte din reteaua globala Toshiba, activa in diverse sectoare industriale high-tech. S-a infiintat in anul 1999 prin fuziunea TEC Corporation, fondata in 1950 si Toshiba Corporation. Ambele companii au un istoric incarcat de succese, de peste 130 de ani. Toshiba TEC este lider in productia de echipamente de birou, de la multfunctionale de printare si copiere, atat alb-negru, cat si color, pana la faxuri si solutii de document management digital. Compania

Luisa Iancu
luisa.iancu@scop.ro
office@scop.ro
http://www.scop.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top