ProFond Management lanseaza un NOU Curs de implementare a proiectelor finantate din POSDRU! Cursul urmareste sa explice si sa clarifice cat mai multe din aspectele implementarii proiectelor finantate din POSDRU, etapa cea mai lunga si cea mai riscanta a unui proiect, in special daca nu este realizata adecvat.

CUI SE ADRESEAZA:

Cursul se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect care implementeaza sau urmeaza sa implementeze proiecte finantate in cadrul POSDRU. El este recomandat si reprezentantilor Partenerilor implicati in implementarea proiectelor finantate din POSDRU.

DE CE TU SI ORGANIZATIA TA ATI PUTEA AVEA NEVOIE DE ACEST CURS:

1. Pentru organizatia din care faci parte si proiectul la implementarea caruia participi, implementarea defectuoasa poate avea efecte puternic negative, precum:
Intarzieri in rambursarea banilor cheltuiti in cadrul proiectului;
Nerambrusarea partiala sau totala a sumelor cheltuite in cadrul proiectului;
Dificultati in realizarea achizitiilor si incheierea contractelor necesare proiectului;
Cresterea efortului financiar din partea organizatiei pentru sustinerea implementarii proiectului;
Probleme la auditarea proiectului, care pot duce la obligatia de returnare a anumitor sume sau chiar a tuturor sumelor aferente proiectului;
In cazuri foarte grave, chiar intrarea in incapacitate de plata, suspendarea proiectului sau retragerea finantarii si interdictia de a aplica in cadrul POSDRU.

2. Pentru tine si echipa ta, lipsa informatiilor si competentelor de implementare poat