window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Editorialele lui Richard Branson, CEO Virgin, exclusiv in revista CARIERE

Revista CARIERE si portalul de business employment cariereonline.ro incheie un parteneriat in exclusivitate cu THE NEW YORK TIMES Syndicate pentru publicarea proiectului editorial Business & Beyond, semnat de Richard Branson, fondatorul imperiului Virgin.

Incepand cu luna iulie a acestui an, Revista CARIERE va invita sa il intalniti lunar in editia tiparita si saptamanal pe portalul www.carieronline.ro pe Richard Branson, unul dintre cei mai nonconformisti lideri din lume.

Articolele pe care le veti gasi in Romania exclusiv in editia tiparita a revistei CARIERE si pe portalul www.cariereonline.ro fac parte din proiectul editorial Business & Beyond aparut in THE NEW YORK TIMES si se bazeaza pe principiile lui Sir Richard Branson despre strategia de afaceri si filosofia de a conduce. Branson impartaseste din experienta sa de antreprenor, marturiseste care au fost pietrele de capatai pe care si-a construit cariera si ofera sfaturi pentru cei care vor sa atinga succesul in antreprenoriat.

Pana la urma, prima conditie ca sa ai succes intr-un business este sa ai curajul sa-l incepi. Pornirea unei afaceri implica un mare risc; un antreprenor are nevoie de determinare si de convingerea ca va depasi primele obstacole. Cele mai multe start-up-uri esueaza in primii ani, asa incat un ingredient-cheie al succesului este capacitatea de a te ridica si de a o lua de la capat. (Richard Branson, CEO Virgin)
In contextul economic actual, aceasta investitie a fost fireasca pentru revista CARIERE, o publicatie care se adreseaza tuturor celor interesati de leadership si dezvoltare personala. Criza i-a determinat pe foarte multi oameni sa isi piarda increderea in ei insisi, iar recentele masuri luate de statul roman nu incurajeaza deloc spiritul antreprenorial. De aceea ne-am bucurat ca am gasit deschidere din partea THE NEW YORK TIMES Syndicate. Sunt convinsa ca sfaturile lui Richard Branson ii vor ajuta pe multi manageri sa treaca peste incercarile grele la care au fost si sunt supusi inca, afirma Monica Neumorni, Director General al Editurii Cariere, publisherul Revistei CARIERE, HR Manager si al portalului de business employment cariereonline.ro.
Cei care vor sa ii puna intrebari lui Richard Branson pot sa o faca la adresa de email: richard.branson@cariereonline.ro . Conform THE NEW YORK TIMES Syndicate Branson raspunde mesajelor cititorilor sai, daca acestea ii starnesc interesul sau intra in sfera sa de competente.

Richard Branson este fondatorul Virgin Group, al companiilor Virgin Atlantic, Virgin America, Virgin Mobile si Virgin Active. Brandul Virgin este unul dintre cele mai cunoscute si respectate la nivel international, fiind reprezentat prin 200 de companii, in 29 de tari. Printre cele mai cunoscute companii din portofoliul sau se numara liniile aeriene Virgin Atlantic, Virgin America si VAustralia, dar si Virgin Mobile, Virgin Money si Virgin HealthMiles. Branson isi pune intreaga energie antreprenoriala si toata creativitatea la dispozitia organizatiei sale nonprofit, fundatia Virgin Unite. Datorita initiativelor sale umanitare a primit titlul de Cavaler pentru servicii antreprenoriale din partea monarhiei britanice.
Richard Branson este autorul a trei bestseller-uri internationale: Losing My Virginity: How Ive survived, Had Fun and Made a Fortune Doing Business My Way (Crown Business, 1998), Screw It, Lets Do It: Lessons in Life (Virgin Books, 2006) si Business Stripped Bare: Adventures of a Global Entrepreneur (Virgin Books, 2008).
CARIERE este singura publicatie de leadership si atitudine profesionala din media de business romaneasca. Cu aparitie lunara, este tipul de revista-partener, o sursa la indemana pentru inspiratie si pentru bunele decizii.
CARIERE are un public activ si educat, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani care ocupa functii in middle si top-management. Cititorii sai sunt interesati de tot ceea ce este nou in materie de conducere a oamenilor, antreprenoriat si dezvoltare profesionala. Continutul editorial este axat pe analize contextuale in profunzime, trenduri, experiente si interviuri de exceptie.
Site-ul www.cariereonline.ro a fost reinventat in martie 2003. In 5 luni de la relansare, a devenit o platforma de comunicare interactiva, care reuneste stiri si articole din universul de business actual.
Proiectul este sustinut si prin social media: www.facebook.com ,
http://twitter.com/revistacariere , http://ro.linkedin.com/in/revistacariere .
Cei care ne urmaresc conturile de Facebook, Twitter si Linkedin afla primii care sunt cele mai noi stiri dar si cele mai proaspete anunturi de recrutare.

Vizitatorii cariereonline.ro au la dispozitie arhiva revistei CARIERE, anunturi de recrutare din middle si top management, training-uri, evenimente de business, precum si sectiunea On the move de unde pot afla cele mai noi schimbari in pozitiile cheie ale companiilor.
Cariereonline.ro se afla in Top 10 site-uri Locuri de munca, potrivit Trafic.ro.

Raluca Bisceanu
Coordonator Marketing & PR
Revista CARIERE si revista HR Manager
raluca.bisceanu@cariereonline.ro
Tel: 0722 561 573
raluca.bisceanu@cariereonline.ro
http://www.cariereonline.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top