Editura Herald prezinta: Psihoterapie & Consiliere Psihodinamica de Susan Howard

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/Editura Herald prezinta: Psihoterapie & Consiliere Psihodinamica de Susan Howard

Editura Herald prezinta Psihoterapie & Consiliere Psihodinamica de Susan Howard, o lucrare indispensabila terapeutilor din domeniul consilierii si psihoterapiei psihodinamice.

Utila nu doar specialistilor dar si amatorilor dornici sa se initieze in practica abilitatilor psihodinamice, cartea de fata este prima care trateaza in mod sistematic competentele si tehnicile identificate ca centrale pentru enuntarea practicii psihodinamice efective. Lucrarea asigura terapeutului un cadru de dezvoltare a abilitatilor si de punere in practica a acestora prin discutarea modalitatilor de intensificare a dezvoltarii personale, descrierea competentelor intr-un mod sistematic, folosirea materialului cazuistic pentru a ilustra competentele si dilemele precum si prezentarea tehnicilor de supervizare.

Tratand nu doar cum sa se implementeze abilitatile, ci si de ce sunt implementate, aceasta carte ofera o baza solida si in acelasi timp accesibila tuturor celor care doresc sa puna in practica abilitatile psihodinamice.

Catalina Gaidau
PR Executive

Aurelian Scrima
Director Editura Herald
Tel: 021.319 40 60, 021.319 40 61
Mob: 0743.050.507, 0744.888.388
catalina@edituraherald.ro
http://www.edituraherald.ro

Go to Top