window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Editura Infarom a publicat editia in limba romana a cartii ”Ghidul probabilitatilor si matematica jocurilor de noroc”

Editura Infarom, specializata in matematica aplicata, a publicat editia in limba romana a cartii „Ghidul probabilitatilor si matematica jocurilor de noroc” si a lansat versiunea romaneasca a website-ului dedicat teoriei probabilitatilor.

Editura Infarom, specializata in matematica aplicata, a publicat editia in limba romana a cartii „Ghidul probabilitatilor si matematica jocurilor de noroc: Zaruri, Sloturi, Ruleta, Baccara, Blackjack, Poker, Loto si Pariuri sportive”, de matematicianul roman Catalin Barboianu, facand cunoscute publicului din Romania „dedesubturile” matematice ale principalelor jocuri de noroc. Editia in limba engleza este un bestseller in Anglia si SUA si face parte in bibliografia oficiala a studentilor de la Institute for the Study of Gambling, University of Nevada, singurul institut de jocuri de noroc din lume.
Totodata, editura a lansat si versiunea romanesca a website-ului dedicat teoriei probabilitatilor si a aplicatiilor sale, la http://probabilitate.infarom.ro .

George Fota
infarom@hotmail.com
http://www.infarom.ro

2013-12-02T19:46:55+02:0026 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top