Iasi mai 2010: Editura Lumen va invita la Targul National de Carte Librex ce se va desfasura in perioada 19 23 mai la Sala Polivalenta, Iasi. Editura Lumen isi asteapta vizitatorii cu o serie de surprize si volume inedite.

In perioada 19 23 mai 2010 Editura Lumen va participa, la fel ca in fiecare an, la Targul National de Carte Librex. Cititorii si vizitatorii nostri sunt asteptati sa paseasca pragul spre lumea minunata a cartilor, o lume plina de culoare, frumusete si noutate. Cu ocazia participarii la acest eveniment national Editura Lumen va pune la dispozitia publicului larg volume accesibile pentru toti doritorii de carte stiintifica si de cultura. In acest an, standul Editurii Lumen va prezenta in principal volumele ce au fost finantate gratie Adminsitratiei Fondului Cultural National la finele anului 2009. Va reamintim ca in editia 2009 a concursului de proiecte editoriale, AFCN a creditat Editura Lumen acceptand sa sutina financiar toate cele 15 volume propuse.
Astfel cititorii nostri vor fi intampinati atat cu publicatii stiintifice, cat si cu carte de poezie sau literatura. Amintim in continuare titlurile care au primit finantare din partea AFCN si care va asteapta sa le aflati tainele ascunse in spatele paginilor:
Antonio Sandu Dimensiuni etice ale comunicarii in postmodernitate
Antonio Sandu Orientari metodologice privind dezvoltarea comunitatilor etnoculturale
Simona Ponea O lume diferita, o lume la fel. Integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati locomotorii
Corneliu Dragomir O socioantropologie a dezastrelor naturale
Madalina Virginia Antonescu Institutiile Uniunii Europene in perioada Post Nisa
Tomita Ciulei Mic tratat de gnoseologie
Daniel Cojanu Ipostaze ale simbolului in lumea traditionala
Tudor Radu Popescu Salvarea bisericilor de orice rit din Romania sub ocupatia militara Sovietica
Constantin Marin Isihasmul in Manastirile spatiului mioritic romanesc
Geo Vasile De veghe in lanul de proza
Aurica Stan Exilul ca trauma / Trauma ca exil in opera lui Norman Manea
Alina Sandra Teatrul nocturn. Captar