window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Editura Universitara lanseaza lucrarea INTOARCEREA LA NATURA

A aparut INTOARCEREA LA NATURA

Bucuresti, mai 2010

Editura Universitara lanseaza lucrarea INTOARCEREA LA NATURA

Realizata de domnul Academician Prof. dr. docent de Farmacologie si Homeopatie – Dumitru Dobrescu, lucrarea se prezinta in format A5 si are 248 pagini.

Cartea aceasta se adreseaza tuturor locuitorilor tarii. Fiecare locuitor reprezinta un organism uman, format din elemente de baza (celule), din structuri rezultate prin reunirea mai multor celule (tesuturi, organe, aparate, sisteme) si din capacitati, rezultate ale functiilor coordonate ale structurilor si ale interactiunilor acestora.
Totodata fiecare organism uman reprezinta un element de baza (celula) din organismul social, format din structuri rezultate prin reunirea mai multor oameni (birouri, servicii, ateliere, directii, sectii) si din capacitatile rezultate ale functiilor coordonate si ale interactiunilor acestora.
In fine, fiecare locuitor al tarii este un elector, o persoana care are dreptul de a participa la alegeri, pentru desemnarea conducatorilor societatii.
Ca organism uman, cu demnitate, ca parte a unui organism social, care ar trebui sa asigure tuturor membrilor sai o viata demna si ca elector, care are dreptul s-si aleaga conducatorii in deplina cunostinta de cauza, fiecare elector ar trebui sa aiba cunostinte, macar elementare, despre organizarea si conducerea societatii.
Prin cartea aceasta autorul isi propune sa aduca o mica contributie la aceasta cunoastere.
Cartea aduce in mintea cititorilor idei mai mari sau mici, importante pentru viata fiecaruia in societate si in natura. Cartea invita la cugetare, pentru a se ajunge la intelegere si apoi, eventual, a se trece la actiune, pentru binele individual si social.

redactia@editurauniversitar.ro
Tel. 021-315.32.47 / 319.67.27
www.editurauniversitar.ro
secretariat@editurauniversitara.ro
http://www.editurauniversitara.ro

2014-01-29T14:10:53+02:0007 mai 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top