window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

eHealth 2011 – pasi concreti spre un sistem digital integrat de sanatate / Bucuresti / 09 iunie 2011

Agora Group organizeaza joi, 9 iunie 2011, Conferința eHealth 2011. Evenimentul va avea locla Hotelul Intercontinentaldin Bucuresti, sala Fortuna, incepand cu ora 9.30 și se bucura de prezența invitaților speciali: Cseke Attila, Ministru, Ministerul Sanatații, Valerian Vreme, Ministru, Ministerul Comunicațiilor și Societații Informaționale, Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sanatații, Lucian Duța, Președintele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Un recent studiu coordonat de KPMG International arata ca tarile din intreaga lume, indiferent de nivelul de dezvoltare economica, impartașesc parerea aproape unanima ca se pot realiza pași uriași in integrarea serviciilor medicale in urmatorii cinci ani, cu guvernele naționale preluand conducerea in coordonarea acestor eforturi.

Sistemul de sanatate din Romania se confrunta cu multe provocari, in condițiile in care Guvernul trebuie sa faca fața unor mari datorii și unui serios deficit bugetar, dar in același timp și unor probleme cronice acumulate din trecut. Nevoia de a se pregati in vederea unor viitoare cheltuieli pentru a gestiona schimbarile demografice, de a asigura o mai buna calitate și eficiența și de a realiza investițiile necesare in infrastructura sistemului de sanatate, toate acestea contribuie la creșterea provocarilor fiscale care devin critice.

Acesta este motivul fundamental pentru care implementarea conceptului eHealth capata valente critice in țara noastra. Cativa pasi in acest sens au fost demarati. Unul dintre aceștia, SIUI, a devenit operational de cateva luni. De aici incolo insa, drumul are inca multe etape, care trebuie parcurse in cel mai scurt timp posibil.

In dorinta de a sprijini acoperirea cat mai rapida a acestui drum, Agora Group organizeaza pe 9 iunie la Bucuresti Conferinta eHealth 2011, un eveniment ce se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Sanatatii si Ministerul Comunicațiilor și Societații Informaționale si care isi propune sa prezinte solutii IT&C si de finantare concrete pentru domeniul sistemului de sanatate din Romania, sa duca la o mai buna constientizare a problemelor si posibilelor solutii din sistem. Partenerii conferinței: HP, Asseco, IBM, Oracle, Siveco, Arthur D Little vor prezenta studii de caz si soluții implementate in sectorul e-sanatații.

La sfarsitul conferintei va avea loc Gala Premiilor eHealth 2011, in cadrul careia vor fi premiate cele mai importante proiecte digitale din domeniul sanatatii.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media SfatulMedicului.ro, CareersinWhite, MedicalManager.ro, GhidCabinet.ro, Ziare.com, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alți parteneri: Indaco, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign, SoftLine International, CIO Council, Vinexpert.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora

Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.

Detalii la www.agora.ro/conferinte .

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top