window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

EliteGym – un concept modern de fitness şi aerobic

EliteGym – un concept modern de fitness şi aerobicCu o tradiţie de 10 ani în piaţa de profil, EliteGym este una dintre cele mai cunoscute şi frecventate săli de fitness şi aerobic din Galaţi.

Situată, de curând, în centrul oraşului, în incinta Winmarkt Modern, EliteGym şi-a propus să atingă standardele europene în materia centrelor de fitness. Extinsă pe două niveluri, etajele 3 si 4, cu o suprafaţă de 1200 metri pătraţi, sala se bucură de o modernizare totală, dotată recent cu cele mai noi echipamente sportive, oferind astfel clienţilor săi servicii de cea mai bună calitate.

Înfiinţată în 2001, EliteGym şi-a lărgit treptat portofoliul disciplinelor sportive, iar astăzi cei care păşesc pragul sălii au acces la exerciţii de fitness, tae bo, spinning, fitwalk, steel combat, aerobic, zumba finess, zumba toning şi zombatonic – disciplină adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani. Centrul aduce ca noutate servicii de tip SPA cu împachetări, ultratone, masaj şi saună.

“EliteGym şi-a propus încă de la început să interacţioneze într-un mod unic cu clienţii săi, care pot găsi aici nu doar o sală de fitness, ci un adevărat centru de întreţinere a sănătăţii şi frumuseţii”, afirmă Mirela Sibinovici , Directorul Comercial EliteGym.

Cu o investiţie nouă de peste 300.000 de euro, sala a fost dotată cu aparatură de ultimă generaţie folosită şi de cele mai mari centre de fitness din lume, precum Gold’s Gym USA şi California Fitness sau de cluburile internaţionale de fotbal, cum ar fi Arsenal.

Echipamentele de fitness, tip Bio Mecanic, marca Hoist, fac parte din recenta achiziţie alături de echipamentele cardio, mărcile Precor şi Stex, ce constau în benzi de alergat dotate cu LCD-uri pe care clienţii pot urmări programele şi filmele preferate, oferind şi acces la internet.

Alte echipamente moderne sunt ATM-urile (Adaptive Motion Trainer) care în comparaţie cu aparatele obişnuite de fitness, acestea pot seta un program personalizat de slăbit în funcţie de nevoile clientului.

Din punct de vedere al infrastructurii, pe unul din niveluri sala beneficiază de două vestiare, unul cu o suprafaţă de 80 metri pătraţi, adresat femeilor, iar celălalt cu o suprafaţă de 60 metri pătraţi, destinat bărbaţilor, ambele dotate cu saune. Pe acelaşi nivel mai există un magazin de suplimente nutritive – MegaProteine şi  echipamente sportive, un fresh bar, o sală de fitness tip ROC – IT Sectorized Hoist, precum şi cea mai mare sală de zumba, fitness şi tae bo din România, extinsă pe 250 metri pătraţi.

La următorul etaj sunt situate o nouă sală de fitness şi una de spinning şi zumbatomic. Nu lipseşte nici sistemul special de climatizare cu aport mărit de oxigen şi purificare a aerului, pentru a le oferi clienţilor cele mai bune condiţii de practicare a sporturilor favorite.

Pentru o previzualizare a sălii, cei prezenţi pot accesa un ipad SensiTouch de 1,2 metri pe care vor consulta cu uşurinţă dispunerea aparatelor şi poziţionarea zonelor de lucru. “Ipad-ul SensiTouch este o noutate în materie de accesorii într-un centru de fitness. La râzuirea virtuală a unui talon înscris pe ipad-ul gigantic, clienţii pot beneficia pe loc de un discount în valoare de 10% la abonamentul lunar. Ne-am propus astfel fidelizarea clienţilor, oferindu-le lunar alte 10 carduri cu abonamente ce vor fi ascunse în sală”, completează Mirela Sibinovici.

Alte facilităţi pe care EliteGym le pune la dispoziţie sunt discount-urile de 20% pentru abonamentele plătite în avans.

Cei care aleg EliteGym vor fi coordonaţi de instructori şi antrenori sportivi certificaţi internaţional ce poartă denumirea de Top Instructori.

Un concept modern în ceea ce priveşte întreţinerea corporală, EliteGym însumează o gamă completă de servicii, urmând a se extinde cu noi locaţii în Constanţa, Buzău şi Bucureşti.

www.elitegym.ro

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Camelia Mitrofan

E-mail: cameliaa.mitrofan@gmail.com

Mobil: 0742.513.599

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top