EliteGym – un concept modern de fitness şi aerobicCu o tradiţie de 10 ani în piaţa de profil, EliteGym este una dintre cele mai cunoscute şi frecventate săli de fitness şi aerobic din Galaţi.

Situată, de curând, în centrul oraşului, în incinta Winmarkt Modern, EliteGym şi-a propus să atingă standardele europene în materia centrelor de fitness. Extinsă pe două niveluri, etajele 3 si 4, cu o suprafaţă de 1200 metri pătraţi, sala se bucură de o modernizare totală, dotată recent cu cele mai noi echipamente sportive, oferind astfel clienţilor săi servicii de cea mai bună calitate.

Înfiinţată în 2001, EliteGym şi-a lărgit treptat portofoliul disciplinelor sportive, iar astăzi cei care păşesc pragul sălii au acces la exerciţii de fitness, tae bo, spinning, fitwalk, steel combat, aerobic, zumba finess, zumba toning şi zombatonic – disciplină adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani. Centrul aduce ca noutate servicii de tip SPA cu împachetări, ultratone, masaj şi saună.

“EliteGym şi-a propus încă de la început să interacţioneze într-un mod unic cu clienţii săi, care pot găsi aici nu doar o sală de fitness, ci un adevărat centru de întreţinere a sănătăţii şi frumuseţii”, afirmă Mirela Sibinovici , Directorul Comercial EliteGym.

Cu o investiţi