ELTEK / ATEIS – solutii audio complete pentru profesionisti

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/business / banci / asigurari / finante/ELTEK / ATEIS – solutii audio complete pentru profesionisti

ELTEK  ATEIS - solutii audio complete pentru profesionistiELTEK Distribution, una dintre cele mai importante companii de distribuție din România pentru domeniile audio-vizual și securitate, își dezvoltă portofoliul de furnizori prin parteneriatul recent încheiat cu ATEΪS.

Cu o experiență de 30 de ani în dezvoltarea și producția de echipamente audio, ATEΪS este lider pe piața sistemelor de evacuare vocală şi adresare publică. Compania a fost preluată în urmă cu 10 ani de PCI Group, aceasta deținând și Penton Audio.

ATEΪS are o echipă de peste 40 de ingineri care lucrează în fabricile companiei din Europa și Asia, pentru a dezvolta cele mai inovatoare produse în conformitate cu standardul EN 54. Sistemele companiei asigură integrarea echipamentelor de evacuare vocală, adresare publică și a sistemelor audio profesionale cu sistemele de sonorizare pentru scenă. Aplicaţiile integrate oferite de ATEΪS sunt ideale pentru proiecte implementate în mall-uri, centre comerciale, hoteluri sau restaurante datorită sunetului de înaltă fidelitate, siguranţei sporite pe care o asigură şi durabilităţii sistemelor.

Gama de produse de la ATEΪS cuprinde echipamente profesionale cu un sunet de excepție dintre care amintim sistemele DIVA8, IDA8 și amplificatoarele DPA și SPA.

DIVA8 este ideal pentru cerințele de adresare publică și alarmare vocală aferente proiectelor mici sau medii. Pot fi descărcate și înregistrate ca fișiere WAV mesaje digitale cu o durată de până la 45 de minute, direct de la un calculator în unitatea master a DIVA8.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

IDA8 este un sistem modular de generația a treia, conform cu cerințele actuale ale sistemelor de adresare publică și alarmare vocală menționate în standardele EN54-16, ISO 7240-16 și BS5839/8, cu atributele specifice pentru conformitate în proiectele de mari dimensiuni.

Pentru mai multe informatii va rugam click aici.

Despre ATEΪS

Cu peste 10 sucursale și mai mult de 40 de reprezentanți în întreaga lume, ATEÏS este o multinațională în dezvoltare, producția sa bazându-se pe soluții electronice pentru alarmare vocală, adresare publică, sisteme audio și de conferință.

Echipamentele ATEÏS se regăsesc în stații, aeroporturi, stadioane, mall-uri, baruri, restaurante, săli de fitness, nave maritime, spitale, platforme petroliere, birouri etc. Prin crearea de soluții cu și pentru clienți, compania a devenit unul dintre cei mai mari furnizorii de soluții din industria audio.

Referințe

Sagrada Familia – Barcelona, Spania

Stația Kings Cross – Londra, Marea Britanie

Aeroport – Frankfurt, Germania

Velodromul Olimpic – Londra, Marea Britanie

Metrou – Marsilia, Franța

Centru de ski – Dubai, Emiratele Arabe Unite

Despre ELTEK Distribution

ELTEK Distribution este unul dintre cei mai importanţi distribuitori din România de echipamente profesionale din domeniile audio-video, securitate şi siguranţă, remarcându-se prin calitatea deosebită a produselor, serviciile complete şi atenţia acordată fiecărui colaborator. Toate echipamentele comercializate poartă semnătura celor mai buni producători din domeniile menţionate.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top