window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Entersoft desemnata 2010 Microsoft Country Partner of the Year in Grecia

Entersoft a fost aleasa 2010 Microsoft Country Partner of the Year in Grecia. Compania, cu subsidiara si in Romania, a fost selectata dintre numerosi parteneri de top ai Microsoft la nivel international, ce furnizeaza clientilor solutii de ultima generatie dezvoltate pe tehnologie Microsoft.

Antonis Kotzamanidis, Managing Director, a declarat: Este o mare onoare pentru mine sa reprezint Entersoft, Microsoft Country Partner al Anului in Grecia. Aceasta distinctie constituie o recunoastere a leadership-ului tehnologic intre numeroase companii de rang international inalt competitive. Avem constant in vedere inovatia si vom continua sa fim early adopters ale noilor tehnologii Microsoft in beneficiul clientilor nostri. Compania noastra este printre primele companii la nivel mondial care a lansat produse software de management al afacerii pe Windows 7, Microsoft .NET 4 si SQL Server 8 alaturandu-se pionieratului tehnologic al Microsoft.

Premii se vor decerna pentru mai multe categorii, avand castigatori alesi dintr-un total de aproape 3,000 de participanti din intreaga lume. Pentru premiul Microsoft Partner of the Year Entersoft a fost apreciata pentru superioritate tehnologica, inovatie si expansiune regionala.
Premiul Microsoft Country Partner of the Year recunoaste parteneri la nivel de tara, care au demonstrat excelenta in livrarea solutiilor Microsoft catre clienti in decursul unui an. Distinctia este acordata Entersoft pentru ca a demonstrat eficienta in colaborarea cu biroul local al Microsoft in cresterea satisfactiei clientilor, inovatie, castigarea de clienti noi si impact de business.

Suntem incantati sa declaram compania Entersoft din Grecia ca fiind Microsoft Country Partner of the Year, a declarat Allison Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corporation. Entersoft a demonstrat cel mai inalt nivel de excelenta si inovatie, prin combinarea experientei in piata locala cu solutiile si serviciile superioare ce implinesc asteptarile clientilor nostri.

Premiile Microsoft Partner aduc recunoastere partenerilor Microsoft care in ultimul an au dezvoltat si livrat solutii exceptionale bazate pe tehnologii Microsoft.

Entersoft este furnizor de aplicatii software enterprise pentru companii mici si mijlocii si departamente ale companiilor mari din Sud Est-ul Europei. Compania se afla intr-o perioada de crestere impresionanta in ultimii ani, extinzand constant portofoliul de clienti de marca. Entersoft a pus bazele unei Retele de Parteneri Certificati care asigura suport de calitate si ofera clientilor servicii de implementare conform certificarilor obtinute. Entersoft este listata la Alternative Market of the Athens Stock Exchange, are subsidiare in Romania, Bulgaria si Cipru iar in 2009 a achizitionat doua companii Nova Consulting and Retail Link.

Compania furnizeaza o gama completa de Aplicatii Enterprise Integrate, prin sisteme ERP, CRM, e-Commerce si Retail dezvoltate pe ultima tehnologie Microsoft .NET .

Solutiile companiei sprijina o gama larga de clienti din aproape toate verticalele de piata prin functionalitati de Back Office precum Contabilitate, Management Financiar, Managementul Stocurilor, Procesarea Comenzilor, Aprovizionare si Productie; de Customer Relationship Management precum Sarcini-Activitati, Management-ul Procesului de Vanzare, Marketing, Customer Service precum si relatia cu partenerii Business to Business, ( B2B E-Commerce ) si Business to Consumer (B2C E-Shop) tranzactii prin internet, inclusiv analize de business de ultima generatie.

Tel: 021 – 230 12 01
info@entersoft.ro
http://www.entersoft.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top