Epicor castiga International Stevie Award la cea de-a saptea editie anuala a International Business Awards

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/IT / comunicatii/Epicor castiga International Stevie Award la cea de-a saptea editie anuala a International Business Awards

Epicor a fost desemnata ca fiind Compania Multinationala a Anului din America de Nord, primind in plus si medaliile „Chairman of the Year” si „Campania de Marketing a Anului pentru un produs”, pentru „TCO – Total Cost of Ownership campaign”.
Aceasta campanie a fost inceputa in 2009 si in Romania, in versiunea „ROI – Cresteti profitul, reduceti costurile” si a promovat, intr-o perioada de criza economica, alegerea aplicatiilor de afaceri pe principii de eficienta maxima.

Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC), unul dintre principalii furnizori de solutii software de afaceri pentru pietele medii si diviziile companiilor din clasamentul Global 1000, a anuntat astazi ca a castigat International Stevie Award for Multinational Company of the Year based in North America, in cadrul editiei International Business Awards 2010.
Dupa noua lansare majora a suitei sale ERP de generatie urmatoare care include capabilitati extinse ce se concentreaza pe reduceri de costuri, imbunatatirea proceselor si a reactivitatii la cerintele clientilor Epicor continua sa creasca in toate verticalele industriale si in toate zonele geografice in care opereaza, oferind tot mai multor afaceri, din tot mai multe tari, oportunitatea de a beneficia de solutia sa premiata.
„Suntem onorati sa fim desemnati, de catre distinsi profesionisti ai afacerilor din toata lumea, drept Compania Multinationala a Anului din America de Nord”, a spus George Klaus, chairman, presedinte si CEO al Epicor. „Solutiile noastre ERP cele mai recente, bazate pe Web 2.0 si tehnologii service-oriented, marcheaza o revolutie pentru industrie prin flexibilitate si usurinta in utilizare si continua sa aduca succese de anvergura mondiala companiei noastre. Suntem mandri sa furnizam software de afaceri cu o eficienta a costurilor validata, care poate ajuta atat companiile regionale cat si pe cele multinationale sa gestioneze provocarile afacerilor din ziua de azi si sa le faciliteze succesul in viitor”.
Dincolo de furnizarea de produse noi, revolutionare, proiectate pentru afaceri globale, Epicor continua sa creasca in dimensiune si prezenta geografica, iar infrastructura sa globala incorporeaza centre de dezvoltare, vanzari si suport amplasate pe intreg teritoriul celor doua Americi, in EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si zona Asia-Pacific, asigurand clientilor din intreaga lume suport si servicii complete.
In acest an, castigatorii trofeelor International Stevie Award au fost selectati dintr-un numar de peste 1.700 de organizatii si persoane inscrise, provenind din peste 40 de tari. „In pofida climatului economic dur, cei inscrisi la IBA au inregistrat cresteri in acest an, ceea ce ilustreaza importanta crescanda a The International Business Awards, la nivel mondial”, a spus Michael Gallagher, presedinte al The Stevie Awards. „Ii felicitam pe toti finalistii si castigatorii International Stevie Awards si asteptam cu nerabdare sa ii sarbatorim pentru realizarile lor la gala noastra de decernare a premiilor, care va avea loc la Istambul pe 27 septembrie.”
International Business Awards este singurul program global care include toate tipurile de afaceri si care premiaza perfomantele remarcabile in afaceri. Poreclit The Stevie, dupa cuvantul grecesc incoronat, premiile sale vor fi decernate castigatorilor in cadrul unui dineu de gala, in ziua de luni, 27 septembrie 2010, la Hotelul Ritz-Carlton din Istambul, Turcia.
In afara de premiul Multinational Company of the Year based in North America, Epicor a mai castigat inca doua medalii Distinguished Honoree pentru Chairman of the Year si Marketing Campaign of the Year – For a Product pentru campania sa Costul Total al Proprietatii (TCO – Total Cost of Ownership campaign). O lista completa a castigatorilor International Stevie si alte detalii sunt disponibile la www.stevieawards.com

Despre Stevie Awards
Distinctiile Stevie Awards sunt acordate in cadrul a patru programe: The American Business Awards (premii pentru afaceri din America), The International Business Awards (premii pentru afaceri din toata lumea), the Stevie Awards for Women in Business (premii pentru femeile din afaceri) si the Stevie Awards for Sales & Customer Service (premii pentru vanzari si servicii pentru clienti). Aducand un tribut de respect companiilor de toate tipurile si dimensiunile si oamenilor din spatele acestora, premiile Stevie ofera recunoasterea performantelor remarcabile din activitatile de pe tot mapamondul. Aflati mai multe despre The Stevie Awards la www.stevieawards.com.
Sponsor principal al The 2010 International Business Awards este Infogroup. Sponsorii nationali includ the Korea Business Communicators Association si the Public Relations Society of India. Supporting sponsor este McCann PR Romania. Localization Partner pentru The 2010 IBAs este Lionbridge.

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software este un lider mondial in livrarea solutiilor software de afaceri catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, industria ospitalitatii si de prestari servicii. Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, firma Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si comertul cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi mareasca profitul. Fondata in 1984, Epicor se mandreste cu peste 25 de ani de inovatie in tehnologie, livrand solutii de afaceri care asigura scalabilitatea si flexibilitatea de care au nevoie firmele in vederea crearii unui avantaj competitiv. Epicor ofera o gama cuprinzatoare de servicii cu un singur punct de contact, avand ca rezultat amortizarea rapida a investitiei si un cost total al proprietatii redus, indiferent daca se deruleaza afaceri la nivel local, regional sau mondial. Sediul central international al Epicor se afla in Irvine, California, cu birouri si filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.

Alexandru Pavel
Epicor Software Corporation
0722 54 67 02
APavel@epicor.com
http://www.epicor.com/romania

Go to Top