window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Membrii Academiei de Arte şi Ştiinţe Televizuale au depus, pe 26 august, voturile care vor fi procesate de Ernst & Young LLP pentru a desemna câştigătorii celei de-a 65-a ediţii a premiilor Primetime Emmy®.

Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisă de canalul CBS duminică, 22 septembrie, începând cu ora 05:00 PM (07:00 ora României) în direct de la Nokia Theatre din Los Angeles, California.

EY, unul din liderii globali de servicii profesionale de audit, taxe, tranzacţii şi consultanţă a asigurat procesul de numărare a voturilor pentru premiile Primetime Emmy în ultimii 25 de ani.

În fiecare an, firma ia numeroase măsuri pentru a păstra integritatea procesului de centralizare a rezultatelor, precum şi pentru a proteja rezultatele până când sunt făcute publice în mod oficial. În cadrul măsurilor uzuale de protecţie se înscriu transportarea plicurilor sigilate la ceremonia de decernare în maşini diferite, verificarea triplă a tuturor rezultatelor, păstrarea sub control strict a fiecărui plic până când acesta este înmânat prezentatorului, etanşeizarea manuală a fiecărui plic în parte şi imprimarea conţinutului plicurilor câştigătoare în condiţii de maximă siguranţă, astfel încât nicio informaţie despre rezultate să nu iasă în afara biroului firmei din Los Angeles. În cei 25 de ani de gestionare a centralizării şi numărării voturilor pentru premiile Emmy de către Ernst & Young LLP, nu a avut loc nicio breşă de securitate în proces.

Şi în acest an, plicurile care conţin numele câştigătorilor premiilor Emmy vor fi înmânate prezentatorilor după ce vor fi purtate ceremonial pe covorul roşu închise într-o servietă prinsă de încheietura unui reprezentant senior al Ernst & Young LLP.

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2012. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a răspunde acestei modificări, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”. Această redefinire a identităţii vizuale vine să reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

Go to Top