La finalul lunii decembrie v-am prezentat o poveste adevarata si mai putin cunoscuta, strans legata de Marea Unire, realizata intr-un spot cinematografic pentru BRD – Groupe Société Générale de catre regizorul britanic Laurence Dunmore.

Spotul a fost lansat pe 1 ianuarie si identitatea eroului dezvaluita, sub semnatura „Istoria e scrisa de cei ce nu renunta”.

Acum 100 de ani, un tanar fotograf de razboi a pornit pe un drum aproape imposibil, parcurgand peste 1.000 de kilometri prin tensiunea frontului de Est, la sfarsitul Primului Razboi Mondial. Numele lui este Samoila Marza si  este autorul singurelor imagini pe care le avem de la Marea Unire.

„Eroi si Necunoscuti” este cel de-al patrulea spot lansat de BRD in noaptea dintre ani, o traditie prin care banca invita spectatorii sa isi seteze obiectivele pentru anul ce urmeaza.

Va invitam sa vizionati spotul special BRD de Anul Nou, #EroiSiNecunoscuti, accesand link-ul: www.youtube.com/watch?v=OFWa1IUYpoM.

De asemenea, puteti afla mai multe informatii despre Samoila Marza si sa vizionati fotografiile realizate de el si puse la dispozitie de catre Arhiva Muzeului National al Unirii Alba Iulia pe: www.peste100deani.ro.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa