eSky Group, compania care deține eSky Travel Search pe piața din România, respectiv una dintre cele mai mari agenții de turism online autohtone, anunță decizia Carlei Boangiu, Country Manager, de a-și continua cariera profesională alături de o altă companie, după aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din România va fi supervizată mai departe de către Marius Turbatu, Global Expansion Director, care va prelua și statutul de reprezentant legal al companiei.

„A fost o decizie dificilă pentru că mă simt în continuare foarte atașată de tot ceea ce înseamnă eSky – oameni, experiențe, realizări. M-am alăturat echipei încă de când eSky a pătruns pe piață și mă bucur că a fost așa – am putut să fiu martora unei creșteri spectaculoase, dar și să lucrez cu oameni plini de entuziasm, care au adus o viziune diferită de tot ce exista pe piața de turism la momentul respectiv.”, a declarat Carla Boangiu, fost Country Manager eSky România.

Carla Boangiu s-a alăturat companiei eSky în anul 2009, mai întâi fiind coordonator al echipelor de Operațiuni și Call Center. Doi ani mai târziu, i s-a încredințat poziția de Country Manager.

„La momentul respectiv, eram numai 25 de oameni în companie. Astăzi, eSky România numără peste 70 de angajați și este în continuă creștere, o creștere naturală, pentru că am mizat mereu pe dezvoltarea unei echipe solide, care să poată face față și celor mai înalte așteptări ale clienților noștri.”, a continuat Carla.

Sub conducerea Carlei Boangiu, compania a obținut acreditarea IATA (2014), dar și pe cea de tour operator (2017). În aceeași perioadă, ea a supervizat și trecerea de la investiții în tehnologie și crearea unor strategii sustenabile, la creșterea vizibilității pe piață, dar și a vânzărilor. Rezultatele au devenit din ce în ce mai vizibile – cel mai mare salt s-a putut observa în anul 2017, atunci când eSky România a înregistrat o creștere a profitului cu 325%, comparativ cu anul 2016.

„Las în urmă o echipă cu rezultate extraordinare la nivel de grup, dar și pe piața românească – după 9 ani de creștere continuă alături de eSky, îmi este foarte clar că tot ce am realizat până acum este doar începutul și am toată încrederea că brandul va redefini conceptul de inovație în perioada următoare. În plus, dat fiind că focusul nostru a fost să găsim și să dezvoltăm lideri cu viziune, dar și cu un grad înalt de autonomie în desfășurarea activităților, mă aștept ca managerii locali să funcționeze la nivelul maxim de performanță.”, a încheiat Carla Boangiu.

eSky Group a confirmat faptul că activitatea biroului din România va fi supervizată mai departe de către Marius Turbatu, Global Expansion Director, care va prelua și statutul de reprezentant legal al companiei.

Marius Turbatu are o experiență de peste 9 ani în cadrul top managementului eSky, inclusiv în poziția de Country Manager eSky România. Acesta a condus operațiunile locale în perioada 2009-2011, când grupul eSky a pătruns pe piața din România. În perioada 2011-2013, Marius Turbatu a coordonat din funcția de Country Manager Brazilia lansarea eSky pe piața din America Latină sub brandul eDestinos și ulterior, expansiunea grupului pe alte 10 piețe din America Latină, din funcția de LATAM Business Development Manager. Din anul 2017, Marius Turbatu ocupă funcția de Global Expansion Director în cadrul eSky Group, responsabil de expansiunea grupului pe piețele din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și Asia-Pacific.

eSky România

eSky România este una dintre agențiile de travel online de top din România. Activă pe piața locală încă din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central în Polonia. Grupul are peste 20 de piețe deschise în acest moment, atât în Europa, cât și în America de Sud. eSky oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, zbor+hotel, închirieri mașini și asigurări de călătorie. eSky se numără printre puținele agenții de turism online cu aplicație de mobil proprie,  aceasta fiind votată drept cea mai utilă aplicație la Webstock în 2015, dar și cea mai bună aplicație de travel, în cadrul Etravel Conference 2016. În 2015, eSky a fost declarată cea mai profitabilă agenție de turism online din România, poziționându-se astfel ca un partener de încredere pentru clienții săi pe piața românească.