Espresso, matinalul Radio România Cultural, merge în turneu!

Emisiunea Espresso nu mai aşteaptă corespondenţe, ci merge direct la locul faptelor ca să descopere, să simtă şi să împărtăşeascăpublicului experiența unui program transmis în direct din mijlocul evenimentelor.. În luna iunie, matinalul postului Radio România Cultural va fi în turneu. Atmosfera celor mai importante festivaluri ce au loc în ţară în această perioadă, va fi adusă în casele tuturor ascultătorilor, oriunde s-ar afla ei, prin transmisiile în direct realizate on-air pe frecvenţele din toată ţara ale Radio România Cultural, on-line pe www.radioromaniacultural.ro şi prin intermediul aplicațiilor mobile descărcabile gratuit din Appstore și GooglePlay.

Reporterii vor aduce cele mai proaspete informaţii de pe teren şi le vor împacheta într-o manieră cât mai atractivă, astfel încât orice ascultător, oriunde s-ar afla, să simtă atmosfera manifestărilor.

În săptămâna 2-6 iunie, filmele bune se aud la Radio România Cultural. Espresso va fi în direct de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania de la Cluj Napoca. Diana Joicaliuc şi Dan Vasiliu, împreună cu echipa de reporteri RRC, vor transmite cele mai importante momente ale TIFF. Interviuri cu mari cineaşti şi vedete ale marelui ecran, reportaje cu cinefilii din inima Transilvaniei şi atmosfera specială a TIFF – în fiecare dimineaţă de la 7.20-9.00, la Radio România Cultural.

În săptămâna 9-13 iunie luăm în direct pulsul de la Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Peste 60.000 de spectatori pe zi, 350 de evenimente, 2500 de artişti şi invitaţi vor anima fosta capitală culturală europeană. Această sărbătoare a teatrului Internaţional se va regăsi, în fiecare dimineaţă, în direct laRadio România Cultural.

Iar Radio România Cultural încheie sezonul fierbinte al evenimentelor culturale şi deschide sezonul de varăîn săptămâna 23-29 iunie, când matinalul RRC, Espresso va fi transmis în fiecare zi în direct de pe plaja plină de amintiri de la 2 mai. Diana Joicaliuc şi Dan Vasiliu vor depăna amintirile litoralului de altădată şi vor hoinări prin nisipul de la 2 mai şi Vama Veche. În fiecare dimineaţă, în direct de la malul mării!

Go to Top