window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Este Madonna de nivelul Super Bowl? Urmareste la Sport1

Este Madonna de nivelul Super Bowl Urmareste la Sport1An de an, Super Bowl este considerat un eveniment deosebit, însă în 2012 finala NFL cu siguranţă va fi una frenetică, în care New York Giants şi New England Patriots se vor întâlni din nou după patru ani. De această dată, marea finală va fi găzduită în Indianapolis.

Super Bowl XLII din 2008 a fost considerat deseori unul dintre cele mai bune meciuri de fotbal american din toate timpurile. Atunci, datorită pasei senzaţionale a lui Eli Manning şi a touchdown-ului lui Plaxico Burress, Giants a câştigat competiţia şi odată cu ea, Trofeul Vince Lombardi. New England Patriots a avansat cu un rezultat perfect (18-0) până la finală, dar s-a poticnit atunci când prea puţini se mai aşteptau, chiar în ultima clipă.

În ultimii şase ani, echipa lui Brady a ajuns pe culmile gloriei de trei ori, însă Giants sunt ca nişte monştri obsedaţi de o singură victimă, şi anume Patriots. În noiembrie, au spart invincibilitatea naţională a lui New England, ce ţinea de doi ani (20 partide), încă din prima etapă. În plus, Eli Manning a aşteptat şi de această dată ultimul moment când a dat o lovitură necruţătoare.

Anul acesta, Brady şi Patriots pot atinge noi recorduri datorită performanţelor din anii trecuţi. Jucătorul este probabil al treilea cel mai bun pasator din toate timpurile (depăşindu-l pe Payton Manning) şi quarterback-ul cu cele mai multe victorii (la egalitate cu Joe Montana) în cea ce priveşte play-off-urile. El are nevoie de 380 yarzi pasaţi şi de o victorie. Mână în mână cu trainerul Bill Belichick, cei doi formează cuplul antrenor-quarterback cu cele mai multe participări (5) la SuperBowl.

În concluzie, putem fi aproape siguri că fanii NFL îşi vor roade unghiile de emoţie cu ocazia acestei întâlniri istorice. În pauză, spectatorii se pot delecta cu un concert live susţinut de Madonna, care îşi completează repertoriul binecunoscut cu un şlagăr nou. În cadrul Halftime Show, pe lângă diva muzicii pop şi alte vedete vor face spectacol, precum Nicki Minaj, Jamie King, Cirque du Soleil şi M.I.A.

NFL Super Bowl

New York Giants – New England Patriots: 5 februarie, duminică, 01:30, SPORT1 (live)

Go to Top