window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Eugene Kaspersky, premiat pentru intreaga activitate la conferinta Virus Bulletin 2010

Eugene Kaspersky, CEO-ul companiei de securitate Kaspersky Lab, a fost premiat in cadrul conferintei Virus Bulletin 2010 pentru intreaga activitate desfasurata in industria anti-malware.

CEO-ul Kaspersky Lab a obtinut acest premiu in urma votului participantilor la editia cu numarul 20 a conferintei internationale dedicate securitatii informatice VB2010, eveniment organizat de binecunoscuta publicatie Virus Bulletin.

Eugene Kaspersky este unul dintre cei mai importanti experti in securitate informatica din lume, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. In 1991, dupa ce in 1989 descoperise virusul Cascade pe computerul personal, Eugene s-a alaturat Centrului de Tehnologii Informatice KAMI unde, impreuna cu un grup de colegi, a dezvoltat un proiect pentru antivirusul AVP, prototipul celebrului Kaspersky Anti-Virus. In 1997 a co-fondat Kaspersky Lab, companie careia i-a devenit CEO in 2007. Pe tot parcursul acestor ani, compania de securitate a crescut permanent, bazandu-se pe tehnologiile revolutionare dezvoltate de specialistii sai.

Eugene Kaspersky sustine in mod regulat seminarii si conferinte in toata lumea, fiind si autorul unor numeroase articole si recenzii pe teme de securitate informatica. In 2009, acesta a fost recompensat cu Distinctia de Stat a Federatiei Ruse pentru activitatea depusa, iar anul acesta a primit si premiul pentru CEO-ul anului din partea publicatiei SC Magazine.

Conferinta de securitate informatica Virus Bulletin de anul acesta a avut loc in Vancouver, Canada, intre 29 septembrie si 1 octombrie, fiind unul dintre cele mai importante evenimente de profil, la care expertii Kaspersky Lab participa de foarte mult timp. In cadrul editiei actuale, acestia au sustinut sase prezentari: Unraveling Stuxnet (Descoperirea Stuxnet), Unraveling Stuxnet (Descoperirea Stuxnet), Automated Targeted Attacks: The New Age of Cybercrime (Atacuri informatice directionate: noua era a criminalitatii informatice) sustinuta de Stefan Tanase, Senior Security Researcher, EEMEA, Global Research & Analysis Team, Kaspersky Lab, How much do you cost? The black market price of your digital data (Cat de mult valorezi? Pretul datelor tale confidentiale pe piata neagra), Caution: Level Pegel. The ideal computer infecting scheme si The ROP Pack.

Mai multe informatii despre conferinta pot fi accesand link-urile de mai jos:
www.kaspersky.com
www.virusbtn.com

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producator de solutii de securitate informatica din Europa si locul patru la nivel mondial. Compania ofera unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hackeri, phishing si spam. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele stiri legate de malware, consultati www.securelist.com.

Andrei Savu
Premium Communication
e-mail: andrei.savu@premiumpr.ro
tel: 0747.303.093

Ionut Tecuceanu
Premium Communication
e-mail: ionut.tecuceanu@premiumpr.ro
tel: 0755.060.117
office@kaspersky.ro
http://www.kaspersky.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top