window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

EUROPAfest 2013 lansează primul eveniment: Bucharest International Jazz Competition

  • Bucharest International Jazz Competition 18 – 25 mai 2013

Bucharest International Jazz Competition  18 – 25 mai 2013Bucharest International Jazz Competition
18 – 25 mai 2013
100 % jazz factory

Festivalul internațional EUROPAfest 2013, marca jmEvents, sinonim cu 20 ani de jazz, blues, pop & clasic promite din nou intâlniri de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă și aceeași combinație inedită – concerte, concursuri, jam sessions, caffe festival, inovație, creație, emoții, public extaziat, atmosferă și eleganță.

Unul dintre evenimentele cele mai apreciate, deopotrivă de public și specialiști, este Bucharest International Jazz Competition, în care noua generație de artiști redefinesc jazz-ul în proiecte inovatoare.

Din Manhattan și până la Tokyo cei mai buni muzicieni ai momentului vor sosi la București pentru concerte de excepție. Există emoții, mize mari, entuziasm și multe aplauze din partea publicului. Și mai există un juriu format din personalități excepționale, artiști și profesori, care vor desemna câștigătorul, ce astfel adaugă portofoliului său unul dintre cele mai reputate concursuri de profil, Bucharest International Jazz Competition fiind considerat între primele 3 concursuri de jazz ale Europei.

Ediția 2013 a fost lansată, perioada de aplicații a fost deschisă, regulamentul fiind public pe site-ul jmEvents.ro, așa că trupele și vocaliștii interesați se pot înscrie. Vârsta participanților trebuie să fie de până în 35 de ani, iar valoarea totală a premiilor se ridică la 7.000 Euro.

Așadar, între 18 și 25 mai 2013 Bucureștiul devine capitala mondială a jazz-ului, în aceeași notă unică și efervescentă. Pentru publicul format din iubitorii de gen, sau din neinițiați încă în lumea jazz-ului, concursul reușește să strângă valorile noii generații de jazz din întreaga lume. Îmbinând concertele cu jam sessions și workshopuri, competiția promite seri pline de creativitate și libertate de expresie.

EUROPAfest 2013 lansează primul eveniment ! Ediția cu nr. 20 se va bucura de o atmosferă jazz-istica bogată în idei și emoții inedite.

Informații suplimentare:
jmEvents
0720.31.61.62
office@jmEvents.ro
www.jmEvents.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top