window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cu o tradiţie de 20 de ani în lumea muzicală, Festivalul Internaţional EUROPAfest va aduce anul acesta în atenţia iubitorilor de jazz, blues, pop şi muzică clasică o gamă variată de artişti din peste 40 de ţări.

 Gala EUROPAfest2012-SilviuPal

EUROPAfest doreşte să deschidă gustul tinerei generaţii pentru implicare responsabilă în comunitatea din care face parte, punând accent pe calitate şi profesionalism.  De aceea, festivalul oferă tinerilor oportunitatea de a se angaja activ în pregătirea şi desfăşurarea evenimentului şi de a se alătura echipei ca voluntari.  Aceştia vor avea parte de o  experienţă unică şi li se va da şansa să îşi dezvolte noi abilităţi şi aptitudini, să se descopere pe sine.  De asemenea, este o oportunitate pentru ei de a înţelege ce se află în spatele scenei unui festival internaţional pentru că, dincolo de orice concert, aplauze şi bisuri se află efortul unei echipe, o atmosferă electrizantă şi un minunat sentiment că totul se face în numele unei idei.

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:

“Dacă iubeşti muzica, ai timp liber, eşti o persoana organizată şi îţi doreşti să înveţi din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2013 este locul ideal pentru tine !”

Mai multe detalii despre programul de voluntariat se găsesc pe www.EUROPAfest.ro .

 

EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic

 

Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepţie cu artişti din Europa, dar şi cu invitaţi speciali din SUA, Australia, China sau Japonia.  În fiecare an peste 300 muzicieni din 40-45 ţări evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei, săli de concert tradiţionale, dar şi spatii neconvenţionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.

Apreciat atat la nivel naţional, cât şi internaţional, EUROPAfest este considerat brand de ţară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume.

Din anul 2005 festivalul se desfaşoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din România. Festivalul include concerte, concursuri, jam sessions, workshopuri şi masster-classes.

În 2013 festivalul sărbătoreşte 20 ani şi se va desfaşura în perioada 9 – 25 mai 2013.

 Foto: Silviu Pal

Informaţii suplimentare:

0740.759.566 | office@jmEvents.ro |  www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Go to Top