EUROPAfest, debut in forta la Teatrul Odeon si Loft!

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle/EUROPAfest, debut in forta la Teatrul Odeon si Loft!

Minute în şir de aplauze, emoţii puternice, ritmuri incendiare, atmosfera electrizantă şi bună dispoziţie. Acestea sunt elementele pe care publicul venit în primele zile de EUROPAfest le-a experimentat. Sub sloganul „It’s all about live quality music”, ediţia cu numărul 20 a EUROPAfest a debutat în forţă, cu săli de teatru şi cluburi pline până la refuz.

 EUROPAfest 2013

Încă de la interpretarea în maniera unică a imnului Europei, transpus pe acordurile de vioară, muzicuţă, chitară, orgă, pian, bass electric şi tobe, instrumente ce s-au îmbinat într-un mod armonios şi original, oamenii veniţi la EUROPAfest au înţeles valoarea, calitatea şi anvergura festivalului. Rând pe rând, trupele au uimit publicul. De la nebunia adolescentină adusă de Thomas Ford şi  inocenţa sunetelor de vioară, interpretate de Sujin Park la ritmurile de jazz ale celor de la 3 forEst Band şi energia debordantă a celor de la Arnesen Blues Band, publicul a fost purtat printr-o călătorie muzicală.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Succesul răsunător a continuat şi în cea de-a doua zi de festival, marea de oameni dându-şi întâlnire la Club Loft. Nebunia, energia şi atmosfera electrizantă, toate au început în momentul în care Arnesen Blues Band şi Thomas Ford au realizat un fusion dând naştere la trei interpretări de excepţie.

După zilele pline de culoare şi energie, concertul outdoor susţinut pe malul lacului Snagov şi workshop-ul de blues încheiat în note de veselie şi pian, este momentul să ne luam “la revedere” de la Arnesen Blues Band şi să spunem “bun venit” Voice.

EUROPAfest aduce în faţa publicului iubitor al muzicii de calitate, în perioada 13-14 mai alte momente unice. Primul dintre ele este workshop-ul “Repetiţie generală” susţinut de artista Margareta Pâslaru. Artista s-a alăturat EUROPAfest în promovarea muzicii de calitate, venind în întâmpinarea noii generaţii de interpreţi, dornici să atingă culmile succesului. Având ca motto “În tinereţe ne străduim să ne facem un nume. La maturitate trebuie să folosim numele spre binele altora.”, Margareta Pâslaru aduce prin workshop-ul desfăşurat în cadrul festivalului, experienţa scenică şi întelepciunea culese în cei peste 50 de ani de carieră.

Cel de-al doilea moment este concertul emoţionant al celor de la Voice / UK, un trio a capella, cu voci remarcabile şi versatile ce vor crea sunete perfecte pentru minte şi suflet. Delicateţea, eleganţa şi puritatea vocilor vor degaja acea atmosferă de calm şi meditaţie necesare minţii pentru a-şi regăsi echilibrul. Evenimente se vor desfăşura la Spaţiul public European / 13 mai, unde intrarea este liberă, respectiv la Biserica Evanghelică (Luterană) / 14 mai, bilet 25 lei, iar studenţii au intrarea liberă în funcţie de locurile disponibile. Cei care vor să afle mai multe informaţii despre EUROPAfest, despre agenda festivalului, pot accesa site-ul oficial http://www.jmevents.ro/.

Informaţii suplimentare şi fotografii:

0720.31.61.62 / office@jmevents.ro / www.jmEvents.ro

Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top