window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

EUROPAfest Tour 2011 : PROMS – Jazz & Classic

EUROPAfest Tour 2011 PROMS – Jazz & ClassicDe mai bine de 10 ani, sub tutela jmEvents, publicul amator de muzica buna este invitat sa intampine toamna in ritmul unui variat mozaic de stiluri. Anual, productiile EUROPAfest propun o ambianta inedita de a incheia vacanta. Turnee ale laureatilor, alaturi de muzicieni de exceptie se petrec cu multa eleganta atat in tara cat si in strainatate. Anul acesta, in perioada octombrie-noiembrie, cu ocazia turneului EUROPAfest Tour, va fi prezentata productia PROMS – Jazz & Classic ce se desfasoara in Romania, Germania, Italia, Franta si Moldova.

Concertele din luna octombrie au loc pe 27 in Bucuresti la Hard Rock Café, 26 la Sibiu, Sala Thalia si 25 in Chisinau la Teatrul National “Mihai Eminescu”. Biletele au fost puse in vanzare si pot fi procurate de pe www.tickefan.ro

Grupul PROMS include muzicieni de top de jazz și clasic, din diferite tari, laureati a prestigioase festivaluri internationale, care dau consistenta, autenticitate si savoare fiecarui eveniment. Din tara, sau de pe intreg continentul european, artistii evenimentului se bucura de recunoastere in lumea muzicala. La turneu participa si laureati ai celor doua concursuri din cadrul festivalului EUROPAfest: Bucharest International Jazz Competition si Jeunesses International Music Competition.

Definit ca eveniment – concert, PROMS – Jazz & Classic prezinta un concept muzical nou, un melanj intre artisti de jazz si muzica clasica, ce reinterpretează intr-o maniera rafinata, intr-un fusion inedit, teme cunoscute din repertoriul international de jazz, pop, blues.

Conceptul PROMS este cunoscut in lume in principal datorita BBC PROMS, eveniment cu traditie in Marea Britanie, realizat pentru prima data la Londra in 10 august 1895. Ideea acestui eveniment a pornit de la dorinta organizatorilor de a atrage un public cat mai larg catre muzica clasica, prin prezentarea unor lucrari cunoscute intr-o forma mai accesibila, desprinsa de formalitati, de tipul concert-promenada. Ideea s-a bucurat de succes, astfel incat astazi, cea mai cunoscuta manifestare a conceptului PROMS este o imbinare intre pop si muzica clasica, asa-numitul pop-simfonic, care atrage mii de fani din intreaga lume.

Promitand spectacole pline de culoare si diversitate, evolutii live dintre cele mai interesante si energice, conceptul PROMS – Jazz & Classic este primit cu bratele deschise de catre publicului european de pretudindeni, pasionat al muzicii, indiferent de varsta, educatie sau preferinte muzicale. In opinia lui Luigi Gageos, producatorul evenimentului, PROMS – Jazz & Classic este “un concert pentru inima, minte si suflet, prezentat intr-un stil urban, rafinat”.

Concertele ce au loc sub amprenta brandului PROMS – Jazz & Classic se bucura de succes oriunde sunt prezentate. In turneele 2008-2010 au avut loc peste 40 concerte in 9 tari: Franta, Austria, Italia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Germania, Moldova si Romania, in fata unui public intodeauna entuziast, ce a umplut pana la refuz spatiile de concerte, imbracand cu ropote de aplauze si bis-uri la scena deschisa evolutia muzicienilor, interpretarile de virtuozitate, pline de rafinament si repertoriul surprinzator.

Informatii suplimentare:

0740.759.566 | office@jmEvents.ro |  www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top