window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

European Project Consulting – Antreprenoriatul la feminin – Workshop Iasi si Suceava

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSMediul de afaceri din regiunea Nord-EST este in criza

220 de absolvente ale cursului European Project Consulting de „Antreprenoriat feminin” ameninta sa rastoarne ierarhia antreprenorilor din zona –

In zilele de 23 si 24 iulie 2012, European Project Consulting, in cadrul proiectului de dezvoltare a resurselor umane „Antreprenoriatul la feminin”, continua campania „Poti singura” de promovare a formarii in antreprenoriat feminin si de prezentare a rezultatelor obtinute cu doua noi workshop-uri. Acestea vor avea loc succesiv in Iasi si Suceava, incepand cu ora 18.00, la sala New York a Hotelului Ramada din Iasi (Str. Grigore Ureche nr. 27) si la sala de conferinte a Camerei de Comert si Industrie din Suceava (Str. Universitatii nr. 15 – 17).
În cadrul celor doua workshop-uri va avea loc si ceremonia de decernare a diplomelor si certificatelor de absolvire pentru Grupele 8, 12, 13, 25, 31 si 35 din Iasi si Grupele 15, 23 si 26 din Suceava.
Workshop-urile se adreseaza:

  • femeilor antreprenoare care sunt interesate de învatarea continua ca modalitate de evolutie profesionala;
  • personalului feminin cu functii de conducere in cadrul intreprinderilor;
  • studentelor si masterandelor care doresc sa înceapa o afacere in timpul facultatii.

Cele doua evenimente sunt realizate în cadrul proiectului Antreprenoriatul la feminin, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 si derulat de European Project Consulting, alaturi de partenerii sai.

Prin acest proiect un numar de 340 de femei din regiunea Sud Muntenia vor beneficia de formare profesionala gratuita in domeniul antreprenoriatului.
Unicitatea proiectului consta in faptul ca este primul proiect de antreprenoriat feminin din Romania in care cele mai bune idei de afaceri vor fi finantate cu sume cuprinse intre 1.000 și 10.000 de euro.
Femeile ale caror idei vor fi finantate vor fi sprijinite de Business Angels din Romania si vor beneficia de coaching pentru punerea in practica a afacerilor.

O ultima grupa de formare va avea loc in Iasi in lunile august-septembrie a.c. Persoanele interesate se pot inscrie pe site-ul proiectului la adresa www.atreprenoriatfeminin.ro.

Reprezentantii mass-media sunt invitati sa-si confirme prezenta pe e-mail la adresa razvan.vasilescu@eupc.ro.

Razvan Vasilescu,
Responsabil vizibilitate
Proiect Antreprenoriatul la feminin

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top