window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

European Project Consulting (EPC) acorda premii de 40.000 EURO cursantelor proiectului Antreprenoriatul la Feminin

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSMarti, 22 mai 2012, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai bune planuri de afaceri înscrise în cadrul concursului inițiat intre cursantele proiectului „Antreprenoriatul la Feminin” – Sesiunea I.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.30 la sala Platinum a Hotelului Howard Johnson Grand Plaza.

Cu această ocazie se vor acorda și diplomele de absolvire acreditate CNFPA pentru cele 200 de cursante ale proiectului.

La concursul de planuri de afaceri pot participa doar absolventele cursurilor de antreprenoriat organizate in cadrul proiectului Antreprenoriatul la feminin.

Evaluarea si sutinerea planurilor de afaceri calificate la prima sesiune a concursului a avut loc în data de 5 mai a.c. în fata juriului format din cinci membri:

  • Adriana Tran, managerul proiectului „Antreprenoriatul la feminin”
  • Paul Schrijver, consultant si coach international, din partea ESSEC
  • Ilie Dragan, manager European Project Consulting (EPC) – presedintele juriului
  • Cornelia Rotaru, președintele Asociatiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF)
  • Cerasela Tănăsescu – reprezentant din partea ESSEC Business School Paris

In cadrul proiectului Antreprenoriatul la Feminin vor fi instruite 1020 de antreprenoare, potential antreprenoare si studente; un procentaj de 54% din publicul tinta au parcurs deja cursurile de antreprenoriat. Astfel, pana in prezent, 427 de femei au absolvit cursurile de antreprenoriat acreditate de CNFPA, dintr-un total de 549 participante.

Proiectul „Antreprenoriatul la feminin” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 “Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii“ si derulat de S.C. European Project Consulting S.R.L in parteneriat cu ESSEC Business School Paris, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin.

Detalii referitoare la regulamentul concursului pot fi accesate pe portalul www.antreprenoriatfeminin.ro, sectiunea Informatii utile.

Reprezentantii mas-media sunt inivitati sa-si confirme prezenta până vineri, 18 mai 2012. Persoana de contact: Razvan-Ioan Vasilescu, responsabil vizibilitate „Antreprenoriatul la feminin”, tel. 0755.058.086, e-mail: razvan.vasilescu@eupc.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top