window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

European Project Consulting (EPC) cofinanteaza cinci start-up-uri in prima sesiune a concursului de Antreprenoriat Feminin

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSMarti, 22 mai 2012, la sala Platinum a Hotelului Howard Johnson Grand Plaza a avut loc festivitatea de premiere a celor mai bune planuri de afaceri înscrise în cadrul concursului initiat intre cursantele proiectului „Antreprenoriatul la Feminin” – Sesiunea I. Cu aceasta ocazie s-au acordat și diplomele de absolvire acreditate CNFPA pentru cele 200 de femei care au urmat cursurile de formare in perioada ianuarie – aprilie 2012.

Cele cinci castigatoare ale concursului EPC pentru absolventele cursurilor organizate in cadrul proiectului Antreprenoriatul la feminin sunt urmatoarele:

Locul I – Corina Munteanu. Premiul acordat de EPC pentru planul de afaceri „Brutarie” este de 3000 EURO;

Locul II – Ana Maria Brezniceanu. Premiul este de 2000 EURO pentru planul de afaceri „Muze – Muzeul copiilor”;

Locul III a fost impartit intre trei planuri de afaceri, fiecare primind cate 750 de EURO in partea EPC:

In cadrul proiectului Antreprenoriatul la Feminin vor fi instruite 1020 de antreprenoare, potential antreprenoare si studente; un procentaj de 55% din publicul tinta a absolvit deja cursurile de antreprenoriat.

Proiectul „Antreprenoriatul la feminin” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 “Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii“ si derulat de S.C. European Project Consulting S.R.L in parteneriat cu ESSEC Business School Paris, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin.

Detalii referitoare la regulamentul concursului pot fi accesate pe portalul www.antreprenoriatfeminin.ro, sectiunea Informatii utile.

Razvan – Ioan Vasilescu

Responsabil vizibilitate

“ Antreprenoriatul la feminin”

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top