window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Eveniment caritabil organizat de Uniunea Studentilor din Romania si Societatea Studentilor la Medicina din Bucuresti / Bucuresti / 06 aprilie 2011

Departamentul Cultural al Uniunii Studentilor din Romania (USR) si Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) organizeaza pe data de 6 aprilie, ora 19:00 in Godot Cafe-Teatru evenimentul caritabil musical intitulat „Fratii mai mari”.

In debutul programului va canta Cristian Darau, urmat de „Trubadurii”, iar recitalul de final va fi sustinut de Ducu Bertzi.

Evenimentul vine in sprijinul proiectului national si international cu acelasi nume din cadrul
Departamentului de Sanatate Publica (SCOPH), fiind unul dintre cele mai longevive proiecte ale Societatii Studentilor la Medicina din Bucuresti. Beneficiarii acestui eveniment sunt copiii de la Centrul de primire si evaluare urgente „Arlechino” din Bucuresti unde vor fi directionati banii obtinut din vanzarea biletelor si sponsorizari.

In cadrul „Fratii mai Mari”, in fiecare zi de sambata incepand cu ora 11, studentii de la medicina petrec aproximativ dou ore cu copiii din Centrul Arlechino, desfasurand activitati precum: jocuri interactive, desenat, modelaj, constructii din piese de lego, colaje, atelier de papusi, origami, crearea de jucarii din baloane, lectii de igiena, de dans sau de engleza, plimbari n parc, vizite la circ sau la muzee.

Claudiu Toader – Director Dept. Sanatate Publica
Tel: 0755.154.330
E-mail: claudiu.toader@ssmb.ro
adelina.toma@ssmb.ro
http://www.ssmb.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top